Logotyp Madeleine Ilmrud vit
Sök
Stäng denna sökruta.

Moroccan Miracle hairmask!

Reklam i samarbete med MayBeauty.se 

Idag har jag unnat mig en hårmask, och jag vet inte vad som var bäst!? Att håret luktar himmelskt gott eller att det kan vara typ den bästa bästa ”inpackningen” och boosten jag någonsin har gjort. Jag är så himla glad över att jag får testa alla MayBeautys produkter, den här nya hårmasken har blivit en av favoriterna!  Jag och mitt hår, ja ni vet! Tar inte alls hand om det som jag borde. Eller kanske egentligen tar hand om det på bästa sätt för att jag undviker att ha en massa slitsamma produkter i håret? Ofta får jag frågor om jag har löshår, och fortfarande nej det är min alldeles egna kalufs. Jag har aldrig haft löshår faktiskt. Väldigt sällan använder jag sprayer, pulver och annat som sliter. Ja jag färgar håret (nu var det allt för länge sedan, ser ut som en tokstolle hehe!) och lockar det ibland men det är det enda. Sen sliter man ju på håret på andra sätt såklart.

Det finns inget som är så underbart som när håret glänser, ser levande ut och känns nytvättat och fräscht, sådär som man kan känna när man kommer direkt från frisören. Moroccan Miracle hairmask ger den känslan! Och sen att håret luktar såååå gott, det gillar jag!

Moroccan Miracle hairmask är en hår mask som innehåller keratin, arganolja och proteiner och den går in på djupet och återfuktar och vårdar håret. Man får lätthanterligt, naturligt skinande och levande hår med extra lyster.

Serumet är fritt från: Parabener, Sulfater, mineral olja, Ethylene oxide, Sodium chloride och Phospater.

Använd produkten efter duschen…

Efter duschen så tar man på sig hårmasken/hättan och masserar in masken ordentligt i handdukstorkat hår. Jag blev väldigt glad då allt mitt hår fick plats i hättan trots att jag har så mycket hår. I hättan är själva hårmasken som man masserar in i håret. Sedan låter man masken sitta i 30 minuter, och man fäster hättan smidigt med klisterlappen som medföljer.

Skölj av masken noggrant och torka håret – klart!

Så himla smidigt och man märker skillnad direkt! ”Frissigheten” är borta och det känns som om man kommer direkt från frisörstolen 🙂

Jag tipsar er gärna om Moroccan Miracle hairmask och det med en grym rabatt, för att jag är helt hundra på att ni kommer gilla det här! 

Just ni får ni 30% rabatt på Moroccon Miracle hairmask om ni använd → rabattkoden: maddehair ←

Klickar ni er in HÄR så kommer ni direkt till MayBeautys hemsidan och koden aktiveras automatiskt! Ni kommer inte ångra er och dessutom kommer ni lukta sååå gott!

Kram / Madeleine ♥

Prenumerera
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Dela inlägget

Relaterade inlägg

Kalas!

Nu har vi haft kalas för våra fjortonåringar. Vi bjöd familjen på hemmagjorda hamburgare, sallad, lökringar, chilicheese bollar, mozzarella sticks,

Läs inlägget

Samarbetsförfrågningar

Fyll i formuläret så återkommer vi snarast möjligt.

Kontaktinformation
Beskriv kampanjen