Logotyp Madeleine Ilmrud vit
Sök
Stäng denna sökruta.

När man inte får ligga…

En ovanligt seg morgon i villan i holm. EmmyLou somnade jätte sent, från att inte haft en enda tand så verkar alla tänder komma på en gång och det gör ont för stackars liten. Härlig sovstil, men skönt att hon fick sova ut i morse.

morgon1

En ganska trött mamma försökte komma igång i morse med kaffe, det tog en stund ska jag erkänna. Men morgonmyset är obligatoriskt och man får ta till vara på varenda minut.

morgon2

Men nog med att ligga på latsidan, det finns att göra här. Insåg efter lite guidning att vi har gjort lite fel med reparationsgipset. Jag som trodde att det bara var gips över dörröppningen kvar, men tji fick jag. Det har blivit fel runt kontakterna. Så det är bara att göra om och göra rätt.

morgon3

Har under dagen hunnit fixa med lite papper, det är såå skönt när man kan organisera upp röran och ha ordning. En himla logistik att få allt på plats när man har hundra bollar i luften samtidigt men nu är det gjort.

Hade en extremt roande diskussion med en vännina igår. Apropå något helt annat, hon får inte ligga haha. Jag ska försöka behålla min seriöst allvarliga ton i denna lite komiska situation. Men det är såhär, hon har ”gått på” som jag vill säga det (fast jag vet ju inte egentligen) den här grejen med att skydda sig på naturlig väg – läsMan kan alltså köpa någon app och till den medföljer en termometer som man ska använda varenda dag för att sedan veta om det är okej att ligga eller inte. Efter att hon nu använt den ett litet tag så får hon nu nej varenda dag haha, stackarn! Hennes nya inlägg som ni kan läsa HÄR låter inte så uppmuntrande. Men på riktigt, tror ni på det här? Kan det verkligen vara 99,9% säkert? På ett sätt är det väl det efter som hon numera ofrivilligt fått bli återhållsam och aldrig får ligga. Bra eller inte bra? Jag hade aldrig vågat prova.

Prenumerera
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Dela inlägget

Relaterade inlägg

Kalas!

Nu har vi haft kalas för våra fjortonåringar. Vi bjöd familjen på hemmagjorda hamburgare, sallad, lökringar, chilicheese bollar, mozzarella sticks,

Läs inlägget

Samarbetsförfrågningar

Fyll i formuläret så återkommer vi snarast möjligt.

Kontaktinformation
Beskriv kampanjen