Logotyp Madeleine Ilmrud vit
Sök
Stäng denna sökruta.

När man slipper att ha på sig kläder…

Idag skulle jag varit i Stockholm på Saharas 5-årsjubileum. Men eftersom jag inte känner mig riktigt hundra så sparar jag på krafterna till imorgon när jag ska åka till Norrköping och hänga i studion. Minsta lilla ansträngning så kommer förvärkarna  direkt, idag har det varit fruktansvärt. Men det hade varit så roligt att få träffa Lovisa som ligger bakom Sahara. Jag är så sjukt imponerad över målmedvetna och starka kvinnor som Lovisa. Vi har ett samarbete på gång som jag nämt sen innan och jag ser verkligen framemot att få träffa henne massor. Kika gärna in på Sahara 🙂

Har fått så många roliga och uppmuntrande mejl angående mina matbilder. Jag blir jätte glad, tack så mycket. Jag har alltid gillat att fotografera och det hör väl lite till min konstnärliga ådra antar jag. Och mat speciellt tycker jag är jätte roligt att fota.

mat10

Idag har vi ätit Potatis, fläskkotlett en god gräddsås och färska champinjoner. Så enkelt och så fantastiskt gott. Inte trodde jag att matlagning skulle vara så roligt som jag tycker. Jag har alltid varit världens mest kräsna människa när det gäller mat. Som liten så levde jag på grönsaker, makaroner, korv, köttbullar och köttfärsås. Det var det enda jag åt i princip. Mina föräldrar gjorde allt för att jag skulle smaka på annat men jag vägrade. Idag är jag lite tuffare men jag kan fortfarande inte äta något från havet. Det bara går inte. Tur det finns så mycket annat gott. Och mycket som lägger sig på kärlekshandtagen haha.

För ett tag sen så klickade jag hem en blus från Chillnorway. Jag kan fortfarande ha den men det är på gränsen. Visst är den vacker!?

Chillnorway2

Mitt favoritarmband med stjärnor bär jag alltid, du hittar det HÄR

Chillnorway3

Chillnorway4

Enligt min gravidapp så är jag nu i graviditetsmånad 7. Man blir verkligen påmind om att dagarna går när man får notiser om att man är en dag närmare bf. Magen börjar bli riktigt stor nu så snart kan jag inte ha något i garderoben.  Tur det blir sommar snart så man slipper ha på sig så mycket kläder 😉

Prenumerera
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Dela inlägget

Relaterade inlägg

Kalas!

Nu har vi haft kalas för våra fjortonåringar. Vi bjöd familjen på hemmagjorda hamburgare, sallad, lökringar, chilicheese bollar, mozzarella sticks,

Läs inlägget

Samarbetsförfrågningar

Fyll i formuläret så återkommer vi snarast möjligt.

Kontaktinformation
Beskriv kampanjen