Logotyp Madeleine Ilmrud vit
Sök
Stäng denna sökruta.

Nya soffan, detaljer och farsdag!

Tänkte jag äntligen skulle få visa nya soffan. Som jag har längtat efter den, och jag är toknöjd. Ville fortfarande ha en grå soffa men valde att välja en färg som heter surprise beige. Jag skulle inte säga att den är beige utan varm grå, eller kanske grå/beige. Det var verkligen superbra att vi fick tygprover hemskickat innan vi bestämde oss. Och anledningen till att vi bytte soffa var att den andra soffan åt upp hela rummet och det kändes väldigt instängt på något sätt. Det blev betydligt luftigare med en tresits och två fåtöljer. Vi kikade runt och fastnade för utbudet som thesofastore.se har, dessutom så har de riktigt bra priser.

soffan1

soffan8

soffan2

soffan5

Jag älskar detaljerna och det var faktiskt dessa som gjorde att jag föll för den här modellserien. Klassiskt och tjusigt.

soffan4

soffan3

Soffan heter Howard och ni hittar den HÄR! Och just nu är den på kampanjpris på den med det tyget som jag har 🙂 Gå in och kika!

Idag har vi haft en riktigt mysdag och firat pappa Micke på farsdag. Barnen hade gjort egna teckningar och så fick Micke tavlorna som barnen valt ut.

farsdag3

Allt detta fixade kidsen själva, jag har haft en riktigt skitdag idag också. Ännu en ”endoday”! Jag skulle hjälpa till att göra en tårta men den fick pappan göra själv. Micke fixade middagen också och idag blev vi bortskämda med hemmagjorda biffar. En riktig kalasdag!

farsdag5

farsdag6

farsdag7

Jag saknar min egna pappa lite extra idag också. Helt ofattbart att det är så länge sedan han lämnade oss, det känns fortfarande som det var igår ♥

Men jag hoppas att alla pappor där ute haft en fin dag och får en fortsatt trevlig och fin kväll!

Prenumerera
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Dela inlägget

Relaterade inlägg

Kalas!

Nu har vi haft kalas för våra fjortonåringar. Vi bjöd familjen på hemmagjorda hamburgare, sallad, lökringar, chilicheese bollar, mozzarella sticks,

Läs inlägget

Samarbetsförfrågningar

Fyll i formuläret så återkommer vi snarast möjligt.

Kontaktinformation
Beskriv kampanjen