Logotyp Madeleine Ilmrud vit
Sök
Stäng denna sökruta.

Nygammalt.

Ligger i soffan och tittar på Filip & Fredrik och deras program nygammalt. Gäst ikväll är ”Ankan” en riktig östgöte. Fasen jag blir så glad när jag hör honom prata, det låter helt för jävligt haha! Tänk att dialekter kan roa mig så mycket 🙂 Men det finns två dialekter som jag är svag för, det låter så gött och jag älskar när jag hör någon prata med dessa dialekter, det är värmländska och halländska. Varför jag ens skriver det här har jag ingen aning om, vill ni få mig att le så vet ni med vilken dialekt ni ska prata med.

Victor har legat bredvid mig i soffan med ipaden och tjatat på mig att titta på partajs parodi på Zlatan. Har ni sett dom?

[youtube]http://youtu.be/kHt-Ws-Lo84[/youtube]

Galet roligt! Undrar just hur det skulle se ut om partaj skulle göra parodi på Familjen Annorlunda? Fast det är klart, det är väl svårt att göra parodi på något som redan är hysterisk roligt i många lägen 🙂

På tal om nygammalt, jag lämnade in mitt gamla ekskåp för omlackering härom veckan. Innan lackeringen var skåpet väldigt mörkt och kändes lite livlöst. Nu fick skåpet ett helt nytt utseende och kändes genast mera levande.

IMG_6554

 

IMG_6545

Mr Devil vill alltid vara med på kort 🙂

IMG_6551

IMG_6558

IMG_6562

Jag blev supernöjd med skåpet. Nu är det bara lite runtomkring som ska fixas också.  Den nya stickade korgen och tyglådorna som jag köpte på rusta passade perfekt i hallen.

Roligt när saker och ting blir precis som man vill.

Nu är det dags för sängen, imorgon ska jag upp på röntgen- det är mindre roligt!

Dröm sött ♥

Prenumerera
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Dela inlägget

Relaterade inlägg

Kalas!

Nu har vi haft kalas för våra fjortonåringar. Vi bjöd familjen på hemmagjorda hamburgare, sallad, lökringar, chilicheese bollar, mozzarella sticks,

Läs inlägget

Samarbetsförfrågningar

Fyll i formuläret så återkommer vi snarast möjligt.

Kontaktinformation
Beskriv kampanjen