Logotyp Madeleine Ilmrud vit
Sök
Stäng denna sökruta.

Om kärlek till mat hade ett ansikte!

Söndagsmiddag i vanlig ordning och Amadeus favoritmat! Potatis i alla dess former, men bäst är moset! Och köttbullar mums vad gott. Varje tugga är som en upplevelse.

I alla fall om du frågar den här lille killen. Och visst är det gott!? Skulle jag behöva välja en maträtt som jag skulle äta varje dag i hela mitt liv så skulle det nog stå mellan potatis och köttbullar eller stuvade makaroner och falukorv. Vad hade du valt?

Ja vägen till Amadeus hjärta går helt klart genom köttbullar och mos 😂

(Nu vet jag att farfar skrattar när han ser det här, så dom här bilderna är tillägnade till dig farfar Kennert 🤎)

Charmtroll!

Eftersom jag är lite ur gängorna så tog jag det lugnt hela dagen. Städa på söndagar sedan gammalt, jag brukar alltid se till att alla kläder är tvättade och vikta inför ny vecka.

Jag påbörjade ett nytt virkprojekt, otålig som jag är så kunde jag inte vänta mera. Har lovat mig själv att inte påbörja något nytt förens det jag håller på med är klart. Det löftet gick ju inte så bra 😅 Men jag var så nyfiken på att testa att virka med stor virknål och tjockare garn.

Det var roligt och gick fort. EmmyLou ville också testa och snart satt vi båda två i soffan och virkade.

På kvällen hade antibiotikan börja värka och min svullnad i ansiktet hade blivit bättre. Men usch så deppigt det är när man inte mår riktigt bra. Jag hoppas detta vänder snabbt nu, har så mycket roligt att se framemot den här veckan.

Kram / Madeleine
Prenumerera
Notify of
guest

1 Kommentar
Äldsta
Senaste Populära
Inline Feedbacks
View all comments
Monica
Monica
3 months ago

Sjömansbiff alla dar i veckan med extra mycket potatis, älskar potatis i alla former!!!
Jag skulle klara mig utmärkt på tex Farmen 😂

Dela inlägget

Relaterade inlägg

Grattis Adam!

Det är svårt att sätta ord på den stolthet och glädje vi känner. Vår Adam, som vi har sett växa

Läs inlägget

Samarbetsförfrågningar

Fyll i formuläret så återkommer vi snarast möjligt.

Kontaktinformation
Beskriv kampanjen