Logotyp Madeleine Ilmrud vit
Sök
Stäng denna sökruta.

Onda öron och uppmuntrande vänner ♥

Har varit lite ur gängorna, det blev visst lite värre innan det kommer bli bra. Inte ens Villfarelser kunde muntra upp stämningen. Wille har varit krasslig hela veckan, hans medicin är snart slut så imorgon tycker jag han borde blivit bättre. Sedan tre dagar tillbaka så har även Emmy blivit dålig. Hela natten grät hon och hade feber, och idag så har hon skrikit och klagat på aj aj i örat. Jag ringde jouren och fick en tid, jag är ganska övertygad om att hon har fått en öroninflammation.

Lite bitter över att jag inte fick till träningen igår heller, saker kom emellan. Onödiga saker, nej jag är inte bitter inte alls. Om barnen somnar snart så ska jag ta tag i det efter att Emmy varit på jouren. Jag har inte tid att prioritera bort träningen just nu. Kondition är färskvara, även om grundfysiken finns där, och den finns inte heller just nu känns det som.

bulle3

Inte bara jag som är nere just nu, det verkar vara en återkommande trend hos många i familjen Ilmrud. Charlie och jag har haft våra duster nu varje kväll. Han kan verkligen inte förstå att han måste gå och lägga sig när solen är uppe.  Det är orättvist mamma! Han skriker så hela grannskapet hör honom. Man skulle kunna tro att jag slår ungen så pass låter han! En rejäl pipa har han den lilla skruttungen! Men de här diskussionerna blir det varje vår och sommar med några av barnen. Och jag minns själv hur konstigt man tyckte det var. Humöret på topp!

Nu ska jag öppna paket som har kommit på posten idag! Wiiiii har jag någonsin sagt att jag omges av otroligt fina vänner som är bäst på att muntra upp mig ♥

paket1

Vad rädda om varandra, vi hörs sen!

Kram / M

Prenumerera
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Dela inlägget

Relaterade inlägg

Samarbetsförfrågningar

Fyll i formuläret så återkommer vi snarast möjligt.

Kontaktinformation
Beskriv kampanjen