Logotyp Madeleine Ilmrud vit
Sök
Stäng denna sökruta.

Osynlig och bra böcker!

God natt. Borde jag kanske inledningsvis börja skriva så numera? Det

BFF2B290-3327-42EE-BB5B-2AD44C08D72F

.kjböklg

6915777B-693F-4CEE-BA06-02AEB2EB657A

Gunnar Barbarotti, vem är han? Ni som har läst Håkan Nesser vet ju vid det här laget i allra högsta grad vem det är. Jag följer med spänningen berättelsen om de förvunna författarna med kriminalinspektör Gunnar Barbarotti i spetsen. Första Håkan Nesser boken jag läser faktiskt.

Det tog ett tag innan jag fastnade. Språkbruket är ofta avancerat, eller ja det beror ju på vad man är van vid. Samtidigt tänker jag att det inte behöver vara något negativt, tvärtom så är det rent av imponerade att få ihop orden och stilen att skriva på som Håkan Nesser gör.

Allting kan inte vara explicit utsagt. Men har man inte en utvecklad ordförståelse så skulle jag inte rekommendera den här boken. Det är inte en första bok att läsa om man inte är en bokmal. Tur jag är det ☺️ Gillar nämligen boken väldigt mycket fast den kanske är lite svårläst

Jag är allätare, gillar olika slags böcker och har läst väldigt mycket. Dock så har jag inte ramlat över Håkan Nesser förens nu. Jo jag har ju vetat vem han såklart men jag har aldrig läst hans böcker innan.

Prenumerera
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Dela inlägget

Relaterade inlägg

Grattis Adam!

Det är svårt att sätta ord på den stolthet och glädje vi känner. Vår Adam, som vi har sett växa

Läs inlägget

Samarbetsförfrågningar

Fyll i formuläret så återkommer vi snarast möjligt.

Kontaktinformation
Beskriv kampanjen