Logotyp Madeleine Ilmrud vit
Sök
Stäng denna sökruta.

Passion skapad av dina projekt!

Igår blev det en dag i trädgården. Jag älskar att ha trädgård och skulle kunna spendera varenda ledig dag ute bland mina rabatter och blommor. Jag har så mycket projekt jag skulle vilja ta tag i, nästa steg är att mura upp det som ska bli en rabatt så småningom. Jag tänker att jag ska sätta ett hav av olika perenner där sedan, vad tycker ni?

hornbach3

Tänkte i samarbete med Hornbach tipsa er om att man kan hämta gratis klädetiketter hos Hornbach. Perfekt om man har trasiga hemmarfixarkläder! Dessutom tyckar jag ni ska kika in hos mig på instagram där jag just nu har slängt upp en roligt tävling 🙂

hornbach4

hornbach5

En kram från mig till er och en kopp kaffe i solen…

Prenumerera
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Dela inlägget

Relaterade inlägg

Kalas!

Nu har vi haft kalas för våra fjortonåringar. Vi bjöd familjen på hemmagjorda hamburgare, sallad, lökringar, chilicheese bollar, mozzarella sticks,

Läs inlägget

Samarbetsförfrågningar

Fyll i formuläret så återkommer vi snarast möjligt.

Kontaktinformation
Beskriv kampanjen