Logotyp Madeleine Ilmrud vit
Sök
Stäng denna sökruta.

Preggohormoner och lycka!

Ni förstår inte hur glad jag blir över era fina ord och engagemang för Ride Of Hope armbandet.  Jag har fått mängder av meddelande, mejl och sms av många av er. Igår när jag stod hos bilmeken (igen) så blev jag rörd till tårar. Det blev så överväldigande och med en massa preggohormoner i kroppen så var det svårt att hålla tillbaka. Tack tack tack. Ni är så jävla bäst som stödjer den här insamlingen genom att köpa armbandet!

Insamlingen kommer att redovisas den 23 augusti när Ride Of Hope gänget anordnar en hjulfest på stadshotellet i växjö. Man kommer då också att kunna medverka i barncancertrampet en sträcka på 4,5 mil. Det kostar 100kr och alla dessa pengar kommer också att gå oavkortat till barncancerfonden. EmmyLou är nyfödd då men jag hoppas verkligen att jag känner mig stark nog att kunna cykla med. Det skulle kännas fantastiskt att kunna avsluta detta initiativ med att faktiskt cykla själv!

rideofhope11

Jag är bara så glad ♥

Och tack alla härliga bloggkollegor, My Martens, Ann Söderlund, Bullermamman, Therese Wickman, Linda Blom, Jennys matblogg, Stina och alla andra för att ni hjälper mig att nå ut med armbandet!

Prenumerera
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Dela inlägget

Relaterade inlägg

Samarbetsförfrågningar

Fyll i formuläret så återkommer vi snarast möjligt.

Kontaktinformation
Beskriv kampanjen