Logotyp Madeleine Ilmrud vit
Sök
Stäng denna sökruta.

Pssst jag kan skvallra…

Har större delen av dagen bara tagit det lugnt, mellan alla hostattacker då ska jag väl säga. Knaprat panodil och på eftermiddagen kände jag mig faktiskt lite piggare. Micke och barnen har grejat i trädgården och jag ansträngde mig för att göra en god lördagsmiddag. Några av barnen har myst med Victor och hans tjej i soffan tillsammans med katterna. Dessa kissekatter alltså, sååå bortskämda!

mys1

mys2

Som ni ser så har äntligen familjen blivit komplett! Lilla isprinsessan Elsa (somvikallarhennejustnu) har kommit hem ♥ Hon är så otroligt fin. Även om inte Trasan är överförtjust ännu. Haha han blev så tjurig på mig när jag tog hem en konkurrent. Världens mest svartsjuka katt Trasan.

mys7

mys6

mys5

Medans mina älsklingar myste i soffan så komponerade jag ihop en snabb ostgratinerad kyckling…

kyckling3

kyckling4

kyckling5

Persilja från trädgården ♥

kyckling6

Jag serverade ris till kycklingen och en fräsch grönsallad med YING phuket island dressing.

kyckling1

kyckling2

MUMS!

Receptet kommer här…

6 st kycklingfiler 

1 ask ca.10 skivor rökt skinka 

2 dl creame fraiche 

2 dl vispgrädde 

1 dl hackad persilja 

1/2 dl hackad gräslök

1 dl riven västerbottenost 

4,5 msk senap (typ västerviks senap)

1 msk kalvfond 

Skär ”kuber” av kycklingfilerna och lägg i en smord ungssäker form. Salta och peppra. Jag försteker alltid kycklingen innan, men det är en smaksak. Hacka skinkan och strö den över kycklingen, strö också över hälften av persiljan. Blanda cream fraîche, grädde, persilja, gräslök, ost, senap och kalvfond. Häll blandningenöver kycklingen. in i ugn på 200 grader ca 30 minuter (beronde på om man förstekt kyckling) kolla att kycklingen är klar.

Servera med ris eller potatis.

Superenkelt, snabbt och gott! Barnen älskar det. Jag gillar snabba recept. Det borde ju finnas en blogg med bara snabba  och bra recept, utformad för barnfamiljer liksom. Psssst, jag kan skvallra om att det kommer finnas det på våran nya sajt familjenannorlunda.se vad tror ni om det?

🙂

Prenumerera
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Dela inlägget

Relaterade inlägg

Kalas!

Nu har vi haft kalas för våra fjortonåringar. Vi bjöd familjen på hemmagjorda hamburgare, sallad, lökringar, chilicheese bollar, mozzarella sticks,

Läs inlägget

Samarbetsförfrågningar

Fyll i formuläret så återkommer vi snarast möjligt.

Kontaktinformation
Beskriv kampanjen