Logotyp Madeleine Ilmrud vit
Sök
Stäng denna sökruta.

Roligaste appen och VITA eos!

Somnade redan strax efter 20 igår med frossa. Alltså ni får ursäkta mig för mitt gnäll men när ska skiten försvinna? Mickes arbetskamrat har gått med huvudvärk i över tre veckor och har från och till känt sig febrig. När han besökte vårdcentralen igår så fick han till svar att det var ett virus. Antar att det kanske är det vi dras med också. Men det är fruktansvärt drygt att gå så här i flera veckor. Idag känner jag mig aningens bättre men fortfarande inte bra. Jag har feber som har hållt i sig i några dagar så i eftermiddag så ska jag upp till vårdcentralen. Micke har börjat känna sig konstig i kroppen och han blir i princip aldrig sjuk, så det är väl bara att invänta att det bryter ut på honom med då. Vi kanske är friska lagom till julafton, det vore ju trevligt! Nog om det.

Tidigare skrev jag om en rolig app som jag måste tipsa om. Vi har ju letat efter en lampa som passar i vardagsrummet, och mina instagramföljare skrev till mig om VITA eos. Jag har sett den tidigare men inte tittat på den ordentligt. Efter lite  inspiration från inredningsbloggar och konton så fastnade jag för den! Och jag måste passa på att säga, guuuud så fina hem ni har därute. Personlig touch och detaljer, jag bara älskar det. VITA eos är ett danskt varumärke, själva lampskärmen är tillverkad för hand av tunt papper och dunfjädrar. Nej fjädrarna är inte tagna av levande djur. 

Så ramlade jag över VITA unfold at home appen via thesofastore och den är såå himla rolig! Med hjälp av appen så kan man alltså placera ut lamporna där man har tänkt att ha dom. Över middagsbordet? På ett bord? Eller ja vart som helst…

lampa10

lampa11

Jag har i princip gått omkring i hela huset och tittat vart lamporna kan passa. I flera dagar har jag känt på det, ändrat och jämfört!

lampa13

Här ska den stå! Jag ska ha den stående med golvstativ.

Tillsammans med theOch testa appen, den är rolig och bra! Min lampa kommer i eftermiddag och jag ser framemot att få sätta upp den. Visar er senare hur det blir 🙂

Nu är det dags för lunch…

Kram / Madeleine

Dela inlägget

Relaterade inlägg

Samarbetsförfrågningar

Fyll i formuläret så återkommer vi snarast möjligt.

Kontaktinformation
Beskriv kampanjen