Logotyp Madeleine Ilmrud vit
Sök
Stäng denna sökruta.

Skulle ni tycka det vore roligt om jag var med där?

Godmorgon, har ni hittills haft en fin helg? Jag har faktiskt nästan kopplat bort sociala medier och bloggen totalt. Två dagar utan uppdatering. Lite tråkigt kanske men sååå välbehövligt. Istället har jag koncentrerat mig på familjen och plugg.

På något sett så känns bebis lite mera ”verklig” nu sedan jag gått ut med det. Av anledning till missfallet så har jag inte vågat skriva om det ifall det inte skulle gå vägen men det finns kvar. Och det kan ju gå åt skogen fortfarande, försöker att inte tänka så för då blir man dum i huvudet till slut. Jag mig ändå mera trygg nu än innan. Undertiden så har jag nästan förnekat att jag haft något där inne för att jag varit så rädd för att förlora det. Känslor som är svåra att förklara och för andra svåra att förstå. Nu tänker vi framåt!

Undra vem som gömmer sig därinne? En Emmykopia? Eller en Charliekopia? Eller liknelser med någon av de andra barnen. Många gissade på att det är en liten tjej efter att jag lagt upp första bilden på bebis. Spännande hur ni kan se det, ni måste ha superduper krafter för jag fattar verkligen inte vart man ser det. Men roligt att alla som sett tror att det är en tjej. Nästa vecka får vi veta säkert då kanske jag uppdaterar er men då får ni berätta hur ni läser av nub-teorin haha.

Nu till en fråga, har ni sett gravid vecka för vecka? Och skulle ni tycka det vore roligt om jag var med där? Någon skrev förresten att de hade sett mig i unga föräldrar? Från barnmässan i Örebro när jag intervjuade Linn Berg.Har ni sett det? Jag har inte sett det själv, måste leta på det ikväll när jag kommer hem.

stallning6

stallning7

Idag ska jag skriva ett prov, nervöst som fasen. Har inte kunnat plugga som jag önskat pga sjuka barn. Men jag gör mitt bästa och håller tummarna. Att bli nagelterapeut innefattar mer än vad många tror, förutom handens anatomi så är kemidelen inte att leka med. Sen är det bra att ha en kreativ och skapande ådra i sig för att få till det vackra.

Nu har jag lite försprång eftersom jag pluggat detta förut, handen är mitt bästa hjälpverktyg! Köpte den för över tio år sedan och fortfarande är den lika fin och tacksam att öva på.

naglar10

naglar11

naglar12

Nu ska jag stressa vidare mot Linköping, håll tummarna för mig idag så hörs vi senare ♥

Kram / Madeleine

Prenumerera
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Dela inlägget

Relaterade inlägg

Samarbetsförfrågningar

Fyll i formuläret så återkommer vi snarast möjligt.

Kontaktinformation
Beskriv kampanjen