Logotyp Madeleine Ilmrud vit
Sök
Stäng denna sökruta.

Slutföra det man påbörjat!?

Redan lördag. Veckorna bara susar förbi, men ännu förtränger jag att jag ska ut och flyga. Fy sjutton vad jag tycker det är otäckt. Men snart är jag där. Veckorna är inrutade med saker nu fram tills vi lyfter och tiden har ju en förmåga att gå så fort då. Jagärinteräddjagkanflyga.

Nåja nu släpper vi det. Vi har börjat att göra o ordning utemöblerna som min bror var här och lämnade. De ska slipas och målas vita. Jag tror det kommer superfint!

80

81

Det mycket som ska göras i ordning, men vi tar en sak i taget. Det enda vi har lovat oss själva är att vi alltid slutför det vi påbörjat. Haha tydligen lättare sagt än gjort. Men man får försöka…

I veckan kom nya kyl och frysen. Det blev ett sidebyside som jag skrivit om tidigare. Jag är så nöjd över att jag faktiskt valde ett sådant. Jag vet att många skriver att ”åh frysen är så liten” men det är inget problem för oss trots att vi är så många. Jag hade ju räknat med att frysen var mindre såklart men när jag fick se den så var den faktiskt inte alls så liten. Skåpet är ju högre än standard kyl och frys så det kompenserar lite för utrymmet. Eftersom jag ska ta upp en vägg i köket så förlorar jag en viss möblerbar yta och då passade det bäst med ett sidebyside.

82

84

Inte helt lätt att få in skåpet. Det väger 150kg, men med hjälp av grannar så gick det till slut!

Jag tog fram mina penslar igår och började måla igen. Jag har varit lite snål med att blogga om min konst, men det finns  en baktanke med det. Jag vill vänta tills hemsidan är klar. Tänkte ändå bjuda på lite bilder, men först ska jag fixa lunch på grillen.

Ses snart!

Prenumerera
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Dela inlägget

Relaterade inlägg

Kalas!

Nu har vi haft kalas för våra fjortonåringar. Vi bjöd familjen på hemmagjorda hamburgare, sallad, lökringar, chilicheese bollar, mozzarella sticks,

Läs inlägget

Samarbetsförfrågningar

Fyll i formuläret så återkommer vi snarast möjligt.

Kontaktinformation
Beskriv kampanjen