Logotyp Madeleine Ilmrud vit
Sök
Stäng denna sökruta.

Små under ♥

Idag är det Williams födelsedag. Min lilla kille fyller 10 år, det är helt galet vad tiden går fort.

Just den här årstiden på året så är det Williams födelsedag som lyser upp min tillvaro. I år är det 10 år sedan min pappa gick bort i cancer strax efter att William föddes. Har många gånger tänk att William räddade mig från att inte gå under, jag var tvungen att hålla mig över ytan för hans skull. Jag fick något och förlorade något. Det kanske låter konstigt, men ibland kan jag se så mycket av min pappa i William och det gör mig glad.

Idag blir det lugnt firande, bara vi här hemma. Och mormor såklart, hon missar aldrig barnbarnens födelsedagar. Bästa mormor ♥

image

Antar att det är en del som undrat över mitt inlägg på instagram går. ”Allt är i sin ordning förutom en liiiiten liten detalj. Åtta ska bli nio, tio ska bli elva och såhär vid halvtid så känns det som att deadline ligger alldeles för långt borta” Mobilen blev överhettad med sms och samtal från nyfikna vänner.  Det spekuleras direkt hur jag menar, kan det vara så att hon väntar barn, eller menar hon att hon ska måla tavlor?

image

Men jo det stämmer faktiskt jag är i graviditetsmånad fem ♥

Jag har inte bloggat på några dagar vilken har med det här att göra. Skriver mera så fort energin kommer tillbaka!

Kram

Prenumerera
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Dela inlägget

Relaterade inlägg

Kalas!

Nu har vi haft kalas för våra fjortonåringar. Vi bjöd familjen på hemmagjorda hamburgare, sallad, lökringar, chilicheese bollar, mozzarella sticks,

Läs inlägget

Samarbetsförfrågningar

Fyll i formuläret så återkommer vi snarast möjligt.

Kontaktinformation
Beskriv kampanjen