Logotyp Madeleine Ilmrud vit
Sök
Stäng denna sökruta.

Söndag!

Vilken dag. Skönt att den nått sitt slut äntligen. Jag hostar lungorna ur mig och ögonen rinner. Imorgon ska jag till doktorn igen för att förhoppningsvis få lite andra mediciner för min pollenallergi. Det här går inte, jag står inte ut. Dessutom känner jag mig kroniskt trött. Antagligen pga av medicinen jag tar nu och allergin i sig. Det är sååå jobbigt.

Så till något roligare. Det går jättebra med Trasan. Han finner sig i sin nya miljö och verkar trivas. Kan inte vara lätt att komma till oss när man bara vuxit upp med sin kattmamma, syskon och matte. Hemma hos oss är tempot något helt annat. Barnen vet vad som gäller, de är försiktiga och förstår att Trasan behöver vänja sig vid oss och sitt nya hem. Något som vi tycker är viktigt är att han har en frizoon, ett ställe där han vet att han får vara ifred. Och det har han fått. Annars så verkar han väldigt social och följer gärna efter oss.

I veckan har jag verkligen tusen saker att göra. Jag ska börja måndagen med att boka in företagsbesök i Linköping. Och om jag hinner så ska jag åka till malmslätt på tisdag och träffa Adam. Sen kommer nya köket. Listan kan göras lång. För att inte glömma kommande Marbellaresa.

Ledsen för tråkig mobilbild men det är den enda jag har att bjuda på när jag bloggar från mobilen. Mössan är snygg eller hur?! 🙂 # NewYorkRangers

image

Prenumerera
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Dela inlägget

Relaterade inlägg

Kalas!

Nu har vi haft kalas för våra fjortonåringar. Vi bjöd familjen på hemmagjorda hamburgare, sallad, lökringar, chilicheese bollar, mozzarella sticks,

Läs inlägget

Samarbetsförfrågningar

Fyll i formuläret så återkommer vi snarast möjligt.

Kontaktinformation
Beskriv kampanjen