Logotyp Madeleine Ilmrud vit
Sök
Stäng denna sökruta.

Stillsam tisdag.

Monstermåndagen har precis slagit över till stillsam tisdag. Underbart. Vilken dag så lång, trodde aldrig att den skulle ta slut! Och äntligen är vardagsrummet klart. Inga mera hantverkare som ska springa här inne på länge, eller ja på en stund. Jag har mina planer utan att vi behöver gå in närmare på det just nu. (Haha skjut mig!)

Barnen var övertrötta idag när jag hämtade dom på dagis. Colin sprang fram och tillbaka i den långa korridoren som binder samman de olika avdelningarna. Varje dag samma visa, jaga som en tok i korridoren och plinga på ”matcarinas” dörr till köket.

Just nu är jag lite sur på dagis. De har slarvat bort någon av tvillingarnas vantar. Gaah så trist! Men det väl sånt man får räkna med!? Eller? Hur funkar det med förlorade kläder på dagis egentligen? Kan man bli ersatt för förlorade kläder exempelvis? Viktigt är såklart att märka upp kläderna vilket jag måste erkänna att jag inte gjort. Imorgonbitti så blir det ett röj i kvarglömda lådan på dagis, jippi.

Hade några givande samtal på telefon idag. Det händer grejer nu. Såå kul! Det verkar som om jag flyttar karriären till Vadstena 🙂 Min ateljé, mitt galleri, mitt lilla (stora) krypin. Överlycklig!

Sovgott ♥

Prenumerera
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Dela inlägget

Relaterade inlägg

Kalas!

Nu har vi haft kalas för våra fjortonåringar. Vi bjöd familjen på hemmagjorda hamburgare, sallad, lökringar, chilicheese bollar, mozzarella sticks,

Läs inlägget

Samarbetsförfrågningar

Fyll i formuläret så återkommer vi snarast möjligt.

Kontaktinformation
Beskriv kampanjen