Logotyp Madeleine Ilmrud vit
Sök
Stäng denna sökruta.

Stolta syskon och barnvagn till salu…

Det här med att vara vara flerföderska har sina baksidor, får man ens säga så? Jag är ju världens lyckligaste och känner mig  som världens rikaste. Men ju flera barn man föder ju mer måste livmodern kämpa för att dra ihop sig, och desto flera blir eftervärkarna. Ni förstår säkert vilken smärta jag har haft nu dagarna efteråt. Sen är det såklart olika för alla men ofta så blir eftervärkarna värre för varje barn man föder. Risken för att livmodern inte drar ihop sig som den ska blir också större, och blödningar vill man inte ha. Efter att EmmyLou föddes så tog man det säkra före det osäkra så jag fick cytotec vilket är ett läkemedel som egentligen används för att läka sår i magsäcken samt i förebyggande syfte för att förhindra uppkomst av sår. Alltså för att stoppa blödningarna.

De första tre dagarna kunde jag inte ta mig upp ur sängen på egen hand. Nu känns det bättre men jag har fortfarande ont. Jag vet inte om det här läkemedlet kanske förvärrar och påverkar eftervärkarna ännu mera kanske? Hur som helst så hoppas verkligen det försvinner helt snart.

Igår tog vi en promenad med barnen. Jag kände mig helt slut i kroppen men jösses så härligt det var med frisk luft och sol. De stolta syskonen turades om att köra lillasyster i vagnen. Och Charlie tyckte det var extra spännande att visa EmmyLou ”skogen” för första gången.

september5

september4

september2

Och jag håller med Charlie, det var verkligen speciellt att få ta med Emmy till ”skogen” Råsnäss  för första gången.

september8

Jag tog Tuva-Lis gamla vagn, det här är en teutionia men färgen är faktiskt aktuell på nya brio go next. Har älskat den här vagnen och man får ju sina favoriter. Jag som är vagntokig beställde ju en ny iCandy hos Brands For Kids i Linköping för ett tag sen och jag hoppas den kommer till nästa vecka. Har jag tur kanske nya sköterskan kommit också. Jag vet att jag antagligen kommer ångra mig men är någon intresserad av min teutonia på bilden så är den till salu. Även om jag skulle vilja så kan jag inte spara alla vagnar (tyvärr). Det är en duovagn, dvs att det finns både ligg och sittdel. Jag har också en adapter för bilbarnstol till vagnen. Det enda skönhetsfelet på vagnen är att skumgummit på handtaget fått sig en repa. Men det går att byta för en billig hos en barnvagnsåterförsäljare. Har kikat lite på blocket vad de tar för en teutonia årsmodell 12/13, jag tycker det är supersvårt. Men jag lägger mig lite under så min priside är 2800kr för allt. Är någon intresserad så mejla gärna mig madeleineilmrud@hotmail.se

september7

Gissa vilka av barnen som ramlade i vattnet? Jajemän de busiga tvillingarna. ”Ojdå” nej det var inte alls meningen mamma.. Men de fick hållas, Colin lyckades krypa sönder sina byxor också  🙂

september6

Emmy fick presenter av sin storasyster. Världens vackraste stenar.

september1

Tack för alla fina kommentarer om våran förlossningsberättelse. Varje graviditet är verkligen unik på sitt sätt. Vet att det är många av er som är inne hos mig som själva väntar barn. Och jag önskar er stort lycka till när det väl är dags för er. Man är så mycket starkare än vad man tror. Våga lita på er själva och var inte rädda för att säga vad ni känner. Det är oavsett världens häftigaste upplevelse och ni kommer känna er starkast i världen efteråt ♥

Prenumerera
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Dela inlägget

Relaterade inlägg

Kalas!

Nu har vi haft kalas för våra fjortonåringar. Vi bjöd familjen på hemmagjorda hamburgare, sallad, lökringar, chilicheese bollar, mozzarella sticks,

Läs inlägget

Samarbetsförfrågningar

Fyll i formuläret så återkommer vi snarast möjligt.

Kontaktinformation
Beskriv kampanjen