Logotyp Madeleine Ilmrud vit
Sök
Stäng denna sökruta.

Tack! Och bild på liten…

Från djupet av mitt, vårt hjärta TACK ♥ Jag är överväldigad av all kärlek och stöd och uppmuntrande ord och meddelanden vi fått de senaste dagarna. Blombud som vi fått, och samtal. Tack!

tack1

tack2

tack3

tack4

Första gången jag fick se ”den” var efter extreme run, efter en liten smäll så fick jag otroligt ont i magen. Senare också en blödning. De trodde det var ett myom men det var det inte. Det var en inre blödning. Och se där en liten liten människa också. Blödningen som kom ut hade inte med blödningen i magen att göra. Det var ett missfall av den ena tvillingen, dom hade varit två. Mycket att ta in, men nu mår jag så bra som jag kan göra. Jag var inställd på att att ALDRIG få uppleva detta igen, jag hade bestämt mig för att inte skaffa flera barn. Nu känns det istället  självklart, även om det egentligen är helt crazy att säga att man har TIO barn hehe. Dom är spridda i åldrar, och vi kommer finnas där för alla på olika sätt. När jag berättade för Oliver så sa han mamma du skämtar med mig!!!!??? Nej inte alls faktiskt… Okej jag vill bestämma vad han ska heta, det kommer bli en han och han ska heta… Mitt hjärta väller över av kärlek! Min underbara ungar!

Stolt över min kropp, över min kvinnokropp som orkar. Över att jag lyckades ta mig igenom extreme run så långt gånget som jag då var. Och stolt över att familjen berikas med ännu en skatt!

image

Såhär liten var du min vän första gången jag fick se dig ♥

Jag har precis varit hos en barnmorska, inte den som jag var hos första gången. Men inskrivningen är väldigt sent eftersom vi fick reda på det sent. Precis så vi hann med ett KUB-test faktiskt, skönt att det är gjort och var bra. Nu har det gått en tid sedan dess och vi är strax över halvvägs, 50% gjort! Jag har haft samma barnmorska i nitton år, det ni! Låter som om jag är lastgammal. Känns konstigt att inte kunna ha samma, har alltid varit tryggt att träffa min Britt-Inger men hon gick i pension efter att EmmyLou föddes. Min nya barnmorska Lena förlöste Victor så det känns ändå som om cirkeln sluts.

Har hört att en del kan se redan vid KUB-testet vilket kön det blir? Vad kallas det för? Nub-teori nått? Jag hade aldrig hört talas om detta innan, har ni? Och har jag några nubproffs som läser här?

Nu ska jag iväg och luncha, men tittar in senare! Och tack igen ♥

Kram / Madeleine

Prenumerera
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Dela inlägget

Relaterade inlägg

Kalas!

Nu har vi haft kalas för våra fjortonåringar. Vi bjöd familjen på hemmagjorda hamburgare, sallad, lökringar, chilicheese bollar, mozzarella sticks,

Läs inlägget

Samarbetsförfrågningar

Fyll i formuläret så återkommer vi snarast möjligt.

Kontaktinformation
Beskriv kampanjen