Logotyp Madeleine Ilmrud vit
Sök
Stäng denna sökruta.

Till slut orkar man inte!

Hej alla fina! Hur har ni det? Själv känner jag mig bättre och det är alltid något. I kombination med endon så har jag fått en rejäl förkylning, usch och fy! Men nu ser vi framåt eller hur!? Nästa vecka hoppas jag att kunna börja träna lite smått igen. Det blir vad man gör det till, allt blir så mycket bättre om man försöker vara positiv. Just nu har jag mycket ”on my mind” kan man säga. Skulle vara skönt att lätta mitt hjärta men än så länge så håller jag mina tankar och känslor för mig själv. Jag har världens längsta och kanske bästa tålamod, är alltid förlåtande och försöker se gott i allt och alla. Och hjälper alla människor i alla lägen. Det är en egenskap som inte alltid är till ens fördel ska jag säga hahaha (skjutmignågon). Det finns tyvärr människor som gärna utnyttjar det. Men till slut orkar man inte, och det är väl där jag står och väger nu. Energitjuvar ska man göra sig av med. Och som texten på muggen säger, man väljer hur man vill leva!

min10

En alla hjärtans dag present från Victors flickvän Angelica ♥ Den fina kudden med guldtryck hittar ni HÄR!

Men jag har världens bästa familj och nu ska vi gotta oss i grillat, sen ska vi titta på melodifestivalen. Hoppas ni får en mysig lördagkväll!

Kram / Madeleine

 

Prenumerera
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Dela inlägget

Relaterade inlägg

Kalas!

Nu har vi haft kalas för våra fjortonåringar. Vi bjöd familjen på hemmagjorda hamburgare, sallad, lökringar, chilicheese bollar, mozzarella sticks,

Läs inlägget

Samarbetsförfrågningar

Fyll i formuläret så återkommer vi snarast möjligt.

Kontaktinformation
Beskriv kampanjen