Logotyp Madeleine Ilmrud vit
Sök
Stäng denna sökruta.

Tillsammans med barnen och BookBeat!

Reklam i samarbete med BookBeat.se

Just nu så är vi inne i en riktig läsperiod. Vi har plöjt igenom varenda barnbok här hemma (vi har många!) och även om barnen har sina favoriter så tycker dom det är roligt med nya berättelser. Jag brukar inte natta mina barn med en bok innan de somnar, men det är mysigt att avsätta tid tillsammans en stund på kvällen och varva ner med läsning.

Vi har fått äran att testa BookBeat. För er som inte vet vad BookBeat är så kan jag berätta att det är en ny ljudbokstjänst i mobilen eller till surfplattan. där man enkelt kan välja mellan mängder av böcker, både som ljud-och e-böcker  Man betalar för en månad i taget och kan enkelt avsluta sin prenumeration precis när man vill, alltså ingen bindningstid (det vill jag förtydliga). Man får så klart lyssna och läsa hur mycket man vill under tiden som man använder BookBeat.

Hos BookBeat kan man välja mellan mängder av böcker, från landets mest populära författare till en hel rad gamla klassiker. Att ha en bra ljudbok i mobilen är också perfekt för resor, träningspass och när man ska fixa vardagsbestyr i hemmet. Man betalar för en månad i taget och det kostar 169 kr per månad. Man kan välja mellan tusentalsböcker och man kommer igång direkt när man registrerat sig så det är väldigt smidigt!

Barnen fick välja bok, och de fastnade för uppföljaren till den populära ”Kaninen som så gärna ville somna” Den nya boken heter ”elefanten som så gärna ville somna”. Har ni läst någon av dessa för era barn? Det blir första gången för oss, så det ska bli spännande att se hur sövande dessa är 🙂

Även Trasan ville höra om elefanten som ville somna ♥

Just nu får jag i samarbete med BookBeat erbjuda alla mina läsare en hel gratismånad fram till 30/4 2017 så himla roligt! Om ni går in på BookBeat.se och skriver in kampanjkoden: ilmrud så öppnar sig en helt ny värld med spännande, inspirerande, dramatiska, roliga och härliga böcker för er! Erbjudandet gäller endast nya användare av BookBeat som inte tidigare provat tjänsten. Helt klart värt att prova!

Kram / Madeleine

Prenumerera
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Dela inlägget

Relaterade inlägg

Kalas!

Nu har vi haft kalas för våra fjortonåringar. Vi bjöd familjen på hemmagjorda hamburgare, sallad, lökringar, chilicheese bollar, mozzarella sticks,

Läs inlägget

Samarbetsförfrågningar

Fyll i formuläret så återkommer vi snarast möjligt.

Kontaktinformation
Beskriv kampanjen