Logotyp Madeleine Ilmrud vit
Sök
Stäng denna sökruta.

Titta vad jag kan!

Efter gårdagens inlägg vill jag bara säga tack. Tack för alla fina kommentarer, tack för ert stöd. Jag vill också poängtera att min medverkan i trolljägarna inte bara är för min egen skull utan även för andras skull, för samhällets skull. För att visa hur galet det har blivit. Och för att jag vågar. Jag tycker flera borde våga att sätta ner foten. Och jag tycker flera borde ta tillbaka sitt självförtroende. Jag tänker på alla unga tjejer, dom behöver få höra att de duger precis som de är.

EmmyLou är fortfarande sjuk, men tapper som håller humöret uppe. Imorgon ska jag ta en lång promenad med henne i vagnen så hon får frisk luft. Annars har jag idag försökt att få ihop ritningarna på nya köket precis som jag vill ha dom. Inte helt lätt kan jag säga. Det är mycket att tänka på. Men jag tror jag blivit nöjd nu, skulle ju visat bild idag men det kommer inom kort. Istället tänkte jag så länge dela med mig av en liten sjukling, världens sötaste sjukling.

Emmy23

Emmy27

Emmy26

Emmy30

Emmy28

Modellen som både nös, ramlade och lekte tittut. Men nu sitter hon nästan helt själv minsann ♥

Prenumerera
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Dela inlägget

Relaterade inlägg

Kalas!

Nu har vi haft kalas för våra fjortonåringar. Vi bjöd familjen på hemmagjorda hamburgare, sallad, lökringar, chilicheese bollar, mozzarella sticks,

Läs inlägget

Samarbetsförfrågningar

Fyll i formuläret så återkommer vi snarast möjligt.

Kontaktinformation
Beskriv kampanjen