Logotyp Madeleine Ilmrud vit
Sök
Stäng denna sökruta.

Tomteintervju och orolig mamma!

Det här kan vara det gulligaste jag sett. Haha mina tvillingpojkar har tema ”i min fantasi” på dagis eller förskola som det heter (jag lär mig fortfarande). Och fick några frågor häromdagen.

jul32

Var bor tomten? Där nere i snön, i ett lång land. Har tomten några kompisar? Nej! Men visst är dom underbara våra små barn. Kommer ni ihåg det där programmet som gick på teve för tusen år sen när Peppe Eng (visst var det han?) frågade barn en massa frågor och man fick de charmigaste, roligaste och härligaste svaren någonsin. Jag tycker det är jätte roligt. Jag har alltid tänkt att jag ska vara duktig och skriva ner alla roliga kommentarer som barnen säger, men det har inte blivit av. Man ångrar ju sig för tänk vad roligt det hade varit om barnen skulle få läsa det när de blir stora.

Idag har jag varit på vårdcentralen med Victor, efter mycket om och men. Han ville inte. Vi kom försent. ”Dom ska fan inte upp min rumpa” var Victors kommentar. Jag har försökt förklara vikten med hur viktigt det faktiskt är att kolla upp det här nu och att man kanske måste genomgå sådant som inte alltid är så roligt. Sköterskan på vårdcentralen var inte den mest psykologiska människan i detta fall. Vi fick en ny tid eftersom vi var försenade och ut kommer hon med lavemang och instruktion på hur han ska använda det så att doktorn i eftermiddag skulle kunna göra en rektoskopi. Dessutom förklarade hon detta inför ett helt väntrum på vårdcentralen. Där förlorade hon honom direkt. ”Glöm det jag kommer inte, du kan stryka min tid” Suck! Han skyllde på att mamma överagerade. Okej så där skulle jag framstå som alldeles för överbeskyddande. Jag förstår verkligen hur jobbigt han tycker det är, jag fattar! Samtidigt blir jag arg på honom för att han inte förstår hur allvarligt det är. Och ja man bör nog ta det med största allvar när man blöder ur magen.  Och blöder mycket. Han kontrar med att det inte har hänt så många gånger, men i min värld så är det en gång för mycket. Jag behöver inte vara någon läkare för inse att det inte är bra att man blöder som mens från magen när man går på toaletten för att göra nummer två. Ja jag är orolig. Nu har jag köpt hem en massa bra saker för magen ( som jag tror kan vara bra) och hoppas att det lugnar sig. Jag får försöka övertala honom att vi i alla fall måste undersöka det här.

Ta hand om er ♥

Prenumerera
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Dela inlägget

Relaterade inlägg

Grattis Adam!

Det är svårt att sätta ord på den stolthet och glädje vi känner. Vår Adam, som vi har sett växa

Läs inlägget

Samarbetsförfrågningar

Fyll i formuläret så återkommer vi snarast möjligt.

Kontaktinformation
Beskriv kampanjen