Logotyp Madeleine Ilmrud vit
Sök
Stäng denna sökruta.

Tonårsbarnet gjorde kaos med mammas mage!

Idag skulle vi fått sovmorgon. Läs skulle fått men det stora tonårsbarnet gjorde kaos med mammas mage. Ja han var ute på nattliga äventyr och kom inte hem förens 03.30. Ja jag måste inse att han faktiskt är 18 år om 18 månader men för mig är han det käraste jag har, precis som de andra barnen. Jag trodde aldrig att jag skulle bli en hispig morsa som gick hemma och oroade mig men så fel jag hade då! Nåväl han kom hem helskinnad och det är det viktigaste även om jag tycker det var på tok för sent!

Blev inte jätte mycket sömn, inte så mycket som jag behövt. De som klagar över att de inte fått sova ordentligt för att de har småbarn, oj ni vet inte vad som väntar när barnen blir stora och ska prova sina egna vingar. När de är små så har man dom åtminstone hemma 🙂 Förlåt inte meningen att skrämma upp någon men det är en tuff övergång i livet som alla föräldrar måste gå igenom på ett eller annat sätt.

Något ni kanske inte visste om mig är att jag älskar att samla på vackra koppar och fat. De får gärna vara gamla och antika. Har alltid gillat gamla ting sen jag var liten. Häromdagen så var jag med min mamma på ÖoB och hittade jätte vackra koppar och fat. Nu är ju dessa inte gamla men så fina så jag var tvungen att köpa dom.

sommar10

sommar4

Kopparna kom i små söta askar och dessa ska Engla-Freja ha grejer i på sitt rum ♥ Lillasyster gillade askarna också så Engla-Freja får nog kanske dela med sig en ask till henne. Roligt att se hur tjejerna tar efter varandra i både tycke och sätt. De är väldigt lika.

För er som gillar newbie kläderna på KappAhl så måste jag tipsa om jätte gulliga kläder som finns på Lindex. Det här fick Tuva-Li av mormor i födelsedagspresent. Söta kläder som jag tycker är lite ”newbie” 🙂

sommar11

Just nu blir jag bortskämd med att Micke lagar mat idag, dagen till ära så har han också bakat en jorgubbstårta (världens godaste). Så nu ska jag bara lata mig i soffan med en sjuk liten Colin som har fått feber.

Kram så länge ♥

Prenumerera
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Dela inlägget

Relaterade inlägg

Kalas!

Nu har vi haft kalas för våra fjortonåringar. Vi bjöd familjen på hemmagjorda hamburgare, sallad, lökringar, chilicheese bollar, mozzarella sticks,

Läs inlägget

Samarbetsförfrågningar

Fyll i formuläret så återkommer vi snarast möjligt.

Kontaktinformation
Beskriv kampanjen