Logotyp Madeleine Ilmrud vit
Sök
Stäng denna sökruta.

Uppdatering!

Sitter i soffan med ett glas rödvin, kom på att jag glömt bort att blogga idag.

Jag försöker ta några vuxenpoäng, jag lär mig dricka vin. Så gott är det inte. Det ser så trevligt ut att dricka några glas vin, men nää jag är inte överförtjust. Kanske är sånt man måste lära sig tycka om?

Idag har kidsen varit världens busigaste. Allt jag har sagt har bara gått in genom det ena örat och ut genom det andra. Tvillingarna har dessutom börjat härmas. Det låter för roligt, i alla fall de första tre gångerna.

Colin passade på att dra på sig en fläskläpp också. Stackarn har alltid sån jäkla otur. Annars är det bra med oss alla här hemma.

Jag har fått för mig att jag vill ha ett halvmånebord i hallen. Har inte hittat något ännu. Någon som hart tips på vart man kan hitta det så hojta gärna till. Har jag tid så kanske jag hinner att åka och titta på lite loppisar imorgon.

Och snart kommer den efterlängtade vagnrecensionen. Det var sååå tråkigt att redigeraren valde att klippa bort min vagnsamling i Familjen Annorlunda. Det är så kul!

   

Här har ni en av mina favoritvagnar – teutonia. Tom Åke gillar den 😀 Håll ut, jag lovar att göra ett inlägg …

 Sweet Dreams ♥

Prenumerera
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Dela inlägget

Relaterade inlägg

Kalas!

Nu har vi haft kalas för våra fjortonåringar. Vi bjöd familjen på hemmagjorda hamburgare, sallad, lökringar, chilicheese bollar, mozzarella sticks,

Läs inlägget

Samarbetsförfrågningar

Fyll i formuläret så återkommer vi snarast möjligt.

Kontaktinformation
Beskriv kampanjen