Logotyp Madeleine Ilmrud vit
Sök
Stäng denna sökruta.

Värd att vänta på.

Äntligen, efter 90 dagars väntan så kom den första luktärten! Som jag har väntat, på Livias födelsedag slog den ut 🤍🤎🌿 Luktärten Juliet är en av de vackraste med sin vaniljvita och lite beige färg. Doftar sommar på riktigt! 

Här brukar jag sitta på morgonen, då dricker jag mitt kaffe och läser lite.

Jag har många favoritblommor, men luktärt är nog bland top tre vackraste av alla. Kanske för den har så söta fjärilsformade blommor och doftar så gott! Men sen är den också otroligt tacksam att ha i trädgården eller på balkongen. För luktärt ger många vackra buketter, ju flera blommor du plockar ju flera blommor kommer det.

Om man ska gifta sig är den här sorten fantastiskt vacker att ha i sin bröllopsbukett, jag kanske måste gifta om mig bara för blommornas skull 🤭

Har delat ett litet klipp från trädgården på Instagram, du kan se det här nedan om du vill 🤎🌿

Kram / Madeleine
Prenumerera
Notify of
guest

1 Kommentar
Äldsta
Senaste Populära
Inline Feedbacks
View all comments
Angelica
13 days ago

Älskar verkligen färgen, längtar tills mina slår ut❤️

Dela inlägget

Relaterade inlägg

Livia 5 år!

Så äntligen fyller den här lilla virvelvinden en hel hand, kan ni tänka er!? Våran starka, omtänksamma och smarta tjej.

Läs inlägget

Samarbetsförfrågningar

Fyll i formuläret så återkommer vi snarast möjligt.

Kontaktinformation
Beskriv kampanjen