Logotyp Madeleine Ilmrud vit
Sök
Stäng denna sökruta.

Vårfin och sommarbrun!

Jag vill först och främst säga tack ♥ Tack för alla värmande kommentarer, och TACK för alla privata mejl jag har fått i samband med Engla-Frejas huvudvärk. Ni många som har hört av er och berätta om era erfarenheter av sjukdomen. Även om jag ännu inte hunnit svara så vill jag genom bloggen berätta att de uppskattas och värmer otroligt mycket. Vad jag har förstått så är behandlingen av Hortons huvudvärk väldigt individuellt. Och så är det säkert! Det som hjälper den ena kanske inte hjälper den andra. När det är som värst så hjälper inget. Vi försöker gå ut och andas frisk luft och jag tycker det ger en viss positiv effekt faktiskt. Jag har fått en annan insikt och förståelse för huvudvärken av allas historier. Vi tar en dag i taget, idag har den varit väldigt bra faktiskt. Engla-Freja har varit trött, men det är inte så lustigt efter två påfrestande dygn.

Idag har vi varit hos Emelie och fixat naglarna. Jag fick med mig en del av familjen, både barn och djur. Buster han får följa med mig överallt. Det är bra för honom att träna, både att få vara social och att träna passivitet. Idag hade vi en social dag. Med min var också Lotus och Engla-Freja.  Emelie är lite kär i Lotus så därför fick han följa med.

emelie4

emelie3

Förutom att Emelie är världens bästa på att göra naglar så har hon också helt underbara produkter för hyn. Jag känner mig alltid fräschare med lite färg på kroppen. Och eftersom jag är väldigt noga med att INTE sola solarium så passar denna snabbtorkande solspraymist mig perfekt.Den ger en omedelbar, fördjupad bronserad färg, innehåller aloe vera och vitamin E som gör huden mjuk och glödande. Den här lätta sprayen ger också perfekt täckning på typiska svåra områden som händer och fötter och ansikte. Enkel att ta på och ger inga fläckiga resultat! Ni måste prova! Jag har provat sååå många ”brun utan sol” produkter men White To Brown är bäst! Just nu får ni 15% om ni uppger koden: VÅRFIN För att komma direkt till shoppen så klicka HÄR!

emelie1

emelie2

Tanning mist använder jag till ansiktet, bröstet, magen och armarna. Till benen använder jag lotion extend, jag har extremt torra ben och eftersom det är bl a sheasmör i lotion extend så blir benen inte bara solbränna utan också mjuka och lena. Mycket prisvärda produkter som är plånboksvänliga som jag är beroende av.

Jag ska visa bild på hur mina ben ser ut efter användning. Emelie är själv väldigt blek, fräknig och rödhårig. Om ni scrollar upp så kan man se hur hon ser ut efter att ha använt tandning mist i ansiktet. Nu har jag fokuserat på Lotus just på den bilden, men ni ser lite.

Jag blev jätte nöjd med naglarna, det finns ju så många olika fina vårfärger. Den här gången blev det rosa, nästa gång blir det nog någon blå färg.

emelie5

Kram / Madeleine

Prenumerera
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Dela inlägget

Relaterade inlägg

Kalas!

Nu har vi haft kalas för våra fjortonåringar. Vi bjöd familjen på hemmagjorda hamburgare, sallad, lökringar, chilicheese bollar, mozzarella sticks,

Läs inlägget

Samarbetsförfrågningar

Fyll i formuläret så återkommer vi snarast möjligt.

Kontaktinformation
Beskriv kampanjen