Logotyp Madeleine Ilmrud vit
Sök
Stäng denna sökruta.

Världens lyckligaste!

Jag är så trött. Jag tror det beror på att jag sov så otroligt dåligt natten till idag. Usch. När klockan ringde så förhandlade jag med mig själv en kort stund innan jag övervägde att flytta fram alarmet en halvtimma. Förhandlingen var inte så svår kan jag säga.  Åh det finns inget som är så skönt som att sova när man vet att man egentligen måste gå upp. Jag var någonstans mellan vaken och sömn när Victor rusar in i sovrummet och undrar vart handdukarna är. ”Men snälla hjärtat dom ligger vikta på samma ställe som igår när du frågade samma sak!” Efter ett par veckor i huset så kan man ju tycka att han borde ha lärt sig. Sov vända jag mig om i sängen och försökte stressa fram lite sömn och alltså det går ju inte haha. Strax efter ringde klockan igen så det var ju bara att gå upp.

Jag har jobbat i Norrköping idag med världens bästa kollegor Anna och Adam. På vägen dit så pratade jag med min vän My (kika gärna in hos My HÄR). Åh vad jag gillar den tjejen! Vi har en massa projekt ihop. Och för att inte bara tala om projekt så ska vi snart mysa på Ölan ihop tillsammans med en massa andra härliga och starka kvinnor. På vägen hem så pratade vi också, och så blev det nog några samtal till efter det. Haha, ibland har man en massa att prata om.

Väl hemma i Motala igen så var det bara att åka och hämta alla barnen på skolan och dagis. Åka och handla och föreberada veckans alla middagar.

Adam har varit världens lyckligaste idag. ”Äntligen ny vecka” Adam ska nämligen spela sitt första poolspel på söndag denna vecka i Linköping . Killen har ju börjat spela hockey.

adam1

adam2

🙂

Prenumerera
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Dela inlägget

Relaterade inlägg

Kalas!

Nu har vi haft kalas för våra fjortonåringar. Vi bjöd familjen på hemmagjorda hamburgare, sallad, lökringar, chilicheese bollar, mozzarella sticks,

Läs inlägget

Samarbetsförfrågningar

Fyll i formuläret så återkommer vi snarast möjligt.

Kontaktinformation
Beskriv kampanjen