Logotyp Madeleine Ilmrud vit
Sök
Stäng denna sökruta.

Victor ♥

Helgen har susat förbi utan att jag blinkat, dagarna går så fort.

Egentligen skulle jag ha varit här och hängt med några härliga bloggkollegor. Bitter över att inte fått förgylla min tillvaro med deras sällskap så hoppas jag verkligen att det kommer att komma flera tillfällen. Jag hade verkligen behövt komma iväg och ladda batterierna. Just nu har jag mycket som cirkulerar omkring mig.

Men så skulle ju min lilla Victor konfirmera sig och det skulle jag inte vilja missa för något annat i världen.

Det var väldigt fint, och jag vet inte varför men jag blev tårögd. Jag som aldrig annars brukar vara så känslig fick helt plötsligt tårar i ögonen.

Micke var hemma med tvillingarna och Tuva-Li. Men de andra syskonen var med och tyckte det var väldigt spännande. Min ena bror Rickard var också där med sin familj. Victor var så nervös inför den här dagen, han skulle nämligen berätta lite om uppståndelsepärlan. Nåväl det gick jätte bra.

Där här är Victors kusiner Linn och Olle. Jätte roligt att de ville komma och fira victors konfirmation.

Efteråt gick vi och fikade. Jag blev besviken på att chokladbollen smakade papper, jag som hade sett framemot mitt lördagsgodis. Annars hade vi väldigt trevlig 🙂

Victor ♥

Nu ska jag tvinga mig i säng och hoppas på att jag får sova riktigt länge.

Kram!

Prenumerera
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Dela inlägget

Relaterade inlägg

Kalas!

Nu har vi haft kalas för våra fjortonåringar. Vi bjöd familjen på hemmagjorda hamburgare, sallad, lökringar, chilicheese bollar, mozzarella sticks,

Läs inlägget

Samarbetsförfrågningar

Fyll i formuläret så återkommer vi snarast möjligt.

Kontaktinformation
Beskriv kampanjen