Logotyp Madeleine Ilmrud vit
Sök
Stäng denna sökruta.

Vill bli gravid…

…eller inte!? Jag har precis fått hem Natural cycles som är ett hormonfritt preventivmedel. Jag skulle inte (bara) vilja lyfta Natural Cycles som ett preventivmedel utan snarare tvärtom, det här funkar perfekt för er som faktiskt planerar att bli gravida!

Man ska alltså ”tempa” sig varje morgon innan man går upp ur sängen. Föra in datan i appen på mobilen eller på datorn som följer till Natural Cycles. Temperaturen ska då bestämma om när man kan och vill bli gravid. Eller när i månaden man bör undvika samlag för att inte bli gravid eller alternativt då skydda sig på annat sätt. Planerar man inte att bli gravid och inte vill stoppa i sig en massa hormoner så är ju detta preventivmedel fantastiskt!

Jag är jättespänd på det här och det verkade som katterna var det också 🙂 

cycles1

cycles2

cycles3

cyckles4

NaturalCycles är en fertilitetsmonitor som hittar en kvinnas fertila och icke-fertila dagar med 99,95% säkerhet genom att analysera hennes basala kroppstemperatur. Detta genom att kroppstemeraturen ökar med mellan 0,2 och 0,5 grader efter ägglossningen.

NaturalCycles är baserat på en avancerad bio-statistisk algoritm som, i fastställandet av fertila och icke-fertila dagar bl.a. tar hänsyn till faktorer som variation av cykellängd och ägglossningsdag, spermieöverlevnad, temperaturfluktuationer, mm.NaturalCycles är kliniskt testad, och den första studien publicerades i The European Journal of Contraception and Reproductive HealthCare.

Angående barnfrågan så ska jag berätta mera om den lite längre fram ♥

Tillsammans med Natural Cycles så erbjuder jag nu mina bloggläsare att testa detta och ger er 50% rabatt på ett års abonnemang hos NC ( ink termometer) Ni betalar då endast 491 kr

Klicka in HÄR och ange KOD: Madeleine2NC för att ta del av rabatten!

Kram / Madeleine

Prenumerera
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Dela inlägget

Relaterade inlägg

Kalas!

Nu har vi haft kalas för våra fjortonåringar. Vi bjöd familjen på hemmagjorda hamburgare, sallad, lökringar, chilicheese bollar, mozzarella sticks,

Läs inlägget

Samarbetsförfrågningar

Fyll i formuläret så återkommer vi snarast möjligt.

Kontaktinformation
Beskriv kampanjen