Logotyp Madeleine Ilmrud vit
Sök
Stäng denna sökruta.

Vinnaren av en Kidzofix Axkid bilbarnstol!

Tänkte att ni ville veta vem som vann den fina bilbarnstolen? Har nu de senaste 55 minuterna gått igenom allas kommentarer. Och även denna gång var allas tävlingskommentarer precis lika bra!

Ett stort grattis till Sarah 🙂

Gahh!!! Vilken grym tävling

Jag skulle bli jätte glad om jag vann den här stolen, jag precis som alla andra såklart.

Jag är precis fyllda 18år och har en liten pojke på 4månader. Tog mitt körkort samtidigt som du. Har precis köpt en bil och självklart vill jag att prinsen ska åka säkert i bilen. Det roliga är att min mamma varit inne på Toyland och tittat på just DEN stolen åt oss. Det skulle vara så värdefullt för mig som ensamstående mamma att få hjälp med en bilbarnstol.

Måste passa på att ge dig lite beröm för din fina blogg också. Du är den mamma av alla annorlunda familjer som jag fastnat för. Du är ung, snygg och pigg och snart årttabarnsmamma, hur går det ihop? Sen gillar jag också att du inte bara är morsa, du är Madeleine också. Alltid kul att kika in här.

Har gillat på FB också!

Kram från Sarah i Växjö

Mejla dina uppgifter till mig på madeleineilmrud@hotmail.se 

Grattis 🙂

Prenumerera
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Dela inlägget

Relaterade inlägg

Grattis Adam!

Det är svårt att sätta ord på den stolthet och glädje vi känner. Vår Adam, som vi har sett växa

Läs inlägget

Samarbetsförfrågningar

Fyll i formuläret så återkommer vi snarast möjligt.

Kontaktinformation
Beskriv kampanjen