Fina dagar!

Vilka fin dagar vi haft! Och vilket underbart väder, äntligen kom solen och värmen tillbaka. Känns fint att vi ändå får njuta de sista veckorna innan sommarlovet är slut. Så har vi fått umgås med våra vänner och skapat fina minnen 🤎 Mysigt!

Paradiset på jorden!

Så har vi bakat pizza med Rickard och Angelica. Barnen och deras kompisar vill hänga med oss, vi får väl anta att det är ett gott betyg på vårt föräldraskapet ändå. Charlie blev en riktig hejare på pizza och de smakade fantastiskt gott!

Rickard lärde ut alla sina hemliga trix för att få till den där perfekt pizzan. Så numera är det Charlie som bakar pizza här hemma.

Perfektion!

När vi inte varit på stranden så har vi badat i poolen, så himla härligt! Barnen har verkligen älskat det. Vi har också pratat om att faktiskt bygga ner en egen pool hemma till nästa sommar. Det blir ett stort projekt som kräver många spadtag. Men det är det helt klart värt jobbet med tanke på hur mycket vi älskar att bada. Vi får se om drömmen blir av 😍

Visst ser det härligt ut?

Något som alltid slår mig är hur bra överrens alla våra barn kommer. Det spelar liksom ingen roll om det gått flera månader sedan de träffats, när de väl ses igen så är det precis som vanligt. Fint att se deras relation, de har ju vuxit upp tillsammans.

Nu hoppas vi på flera fina dagar med mycket glädje och bus innan skolan börjar igen.

Kram / Madeleine