Minnen från sommaren…

Jag kan inte minnas när jag var så trött senast. Det är minst sagt tufft att komma tillbaka till vardagen 😅🫣 Jag kan väl inte vara ensam om att känna så? Men nu har skolorna startat igen och rutinerna är igång. Hur kunde sommaren svischa förbi så fort?

Stadsparken i Motala är vacker, och det är så roligt att vi fått tillbaka en fontän här igen. Är det något som jag själv minns från när jag var barn så är det just fontänen. Det vara alltid så fint minns jag att jag tyckte och på något sätt extra festligt att få gå till parken och titta på den. Det kanske blir ett minne mina barn också kommer ta med sig.

Planteringen det här året var förtjusande, sprakande färger i olika höjder. Det fick mig att inse att jag måste ha solhattar i min trädgård till nästa år.

Titta på den här lille linslusen, Deus vill alltid vara med på kort.

De har bus i blicken tror jag minsann.

Innan vi gick hemåt igen så besökte vi mormor och morfar, de bor i stan precis bredvid stadsparken. Där bjöds det på glass och Deus fick frossa i morfars alla samlarbilar, två stora skåp med bara leksaksbilar ja ni kan ju tänka er. Sen är det förstås lite frustrerande att han inte får leka med alla bilar för det vill han ju, men en Porsche fick han hålla i och det gjorde nog hela utflykten denna dag.

En av sommarens sista solnedgångar, snart är värmen ett minne blott. Jag försökte verkligen känna in den här kvällen, minnas allt med den.

Ta hand om er!

Kram / Madeleine