Förändrat mitt liv!

Innehåller Adlinks

Okej, vi måste prata om Hickap. Det här skönhetsmärket har liksom smugit sig in i mitt liv, och nu kan jag inte förstå hur jag klarade mig utan deras produkter. Och jag har provat mycket genom åren. Jag menar, jag är 42 – inte gammal, men definitivt inte ny på den här skönhetsmarknaden heller. Det är en ålder där jag vill ha produkter som fungerar, utan krångel, och Hickap levererar som inget annat.

Låt oss börja med mascaran. Alltså, vilken mascara! Jag trodde aldrig att jag skulle bli den som pratar passionerat om en mascara, men här är vi. Hickaps nya mascara är en total game changer. Vi pratar volym, längd och en borste som inte ser ut som något taget ur en sci-fi-film. Det är den där perfekta mixen av att ge fransarna ett lyft, utan att det känns som att man målat dem med en gaffel. Och vet ni vad det bästa är? Den kladdar inte, smular inte och håller hela dagen. Det är som om Hickap har uppfunnit mascarans version av evigt liv. Ni hittar den HÄR! Så bra pris också, bra produkter utan att man behöver bli bankrutt.

Att visa sig helt osminkad är lite som att kliva ut på stan i pyjamas – bekvämt, men samtidigt kanske lite obekvämt. Det finns alltid en viss nervositet över att släppa garden, men vet du vad? Jag är faktiskt stolt över alla mina linjer och rynkor. De är som små souvenirer från livet – varje skratt, varje sena natt, varje erfarenhet finns där, och det är ju faktiskt ganska vackert.

Men om vi ska vara ärliga. Jag är väldigt ljus, och mina ögonfransar? Ja, de är i princip osynliga. Så när jag skippar smink ser jag mer ut som en anemisk alv än en människa med ögon (inte för att det är något fel med det egentligen). Men här kommer Hickaps nya Fire Wings-mascara in som en räddare i nöden. På med den, och plötsligt ser det ut som jag har lösögonfransar – fast utan allt krångel och frustrationen av lim överallt. Det är som att gå från “just vaknat” till “redo för röd matta” på några sekunder. Så ja, jag omfamnar mina rynkor, men ibland får man ju lov att boosta fransarna också.

Och det är inte bara mascaran som gör mig till en lojal Hickap-älskare. Deras produkter funkar för alla, oavsett om du är 22 och precis börjat experimentera med contouring eller, som jag, 42 och försöker undvika den där glåmiga looken som kan komma smygande när sömnbristen gör sitt. Hickap har lyckats med något som få märken klarar – de skapar produkter som känns lika rätt för någon som vill ha en naturlig look som för någon som vill gå all in med glow och dramatik.

Hickaps Dewy Lips Velvet Gloss – Burnt Sugar är också en favorit! Och den jag har på mig på bilderna. Liksom alla Hickaps produkter är de 100% veganska och fullmatade med hudvänliga aktiva ingredienser 🤎

Det är också något med Hickaps filosofi som jag gillar. Det känns som att de faktiskt lyssnar på oss användare, oavsett om vi är i vår första blomma eller på väg att omfamna visdomens rynkor. Hickap hittar balansen. Det är som om de har förstått att skönhet inte har en ålder – den handlar om att känna sig fantastisk i sin egen hud. Och produkterna känns genomtänkta.

Summa summarum, Hickap är som den där vännen som alltid har ett knep i bakfickan – och som alltid får dig att se bra ut. Jag kanske inte är 22 längre, men med Hickap känner jag mig precis lika strålande. Och mascaran? Den är mitt lilla magiska vapen för att ta över världen – eller åtminstone klara av en hektisk vardag med fransarna i toppform!

Det var lite tips från mig till dig, rakt från hjärtat! För visst delar vi med oss av saker som kan förändra livet till det bättre. Ni kommer älska den här mascaran, lovar!

Kram / Madeleine