Logotyp Madeleine Ilmrud vit
Sök
Stäng denna sökruta.

ACO ♥

På barnmässan i Karlstad så fick vi som var vipbloggare jätte fina goodiebags. Några av sponsorerna har jag redan länkat till i tidigare inlägg. Här kommer en annan favorit – ACO. 

Ni som har eksembarn vet hur oändligt mycket olika salvor som går åt. ACO har många gånger hjälpt mig och barnen och våran torra hud. Jag måste erkänna att jag är dålig på att ta hand om hy. Mina vänner skäller på mig och säger att jag kommer bli rynkig i förtid. Haha vilken katastrof det skulle vara. Men illa fall, nu kan ni som känner mig och som brukar skälla på mig glädjas över att jag numera använder mig av bra salvor och produkter till mig själv. Dessutom så har jag nu blivit bättre på att inte somna med smink (mascara som typ är det enda jag använder). Jag tvättar mig med ultra soft cleansing milk som återfuktar huden.

aco1

Har kört dessa sedan i fredags förra veckan och jag tycker de är jätte sköna för hyn. Dessutom har jag provat andra ögonkrämer som återfuktar och ett serum.

aco3

aco2

Det är kanske för tidigt att säga men jag känner mig finare redan och jag känner mig ”piggare” i ansiktet.

Perfekt nu när jag ska åka på träningsresa till Marbella är dessa solkrämer som gömde sig i goodibagen. Jag längtar redan nu efter bruna ben och fräknar på näsan.

aco4

Vad brukar ni använda för salvor? Har ni någon som ni absolut inte kan leva utan?

Kram ♥

Prenumerera
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Dela inlägget

Relaterade inlägg

Kalas!

Nu har vi haft kalas för våra fjortonåringar. Vi bjöd familjen på hemmagjorda hamburgare, sallad, lökringar, chilicheese bollar, mozzarella sticks,

Läs inlägget

Samarbetsförfrågningar

Fyll i formuläret så återkommer vi snarast möjligt.

Kontaktinformation
Beskriv kampanjen