Logotyp Madeleine Ilmrud vit
Sök
Stäng denna sökruta.

Bella ♥

image

Blä jag har känt mig som jag sett ut idag. Vet inte varför men de fyra sista dagarna så har mina ögonlock svullnat upp. Som ödem typ. Kan inte komma på varför, trötthet eller kanske allergi? Sen slog det mig att det kanske är min nya superbraiga dag och nattkräm som påverkat mig så här. Något annat nytt har jag inte blivit ”utsatt” för. Nu ska jag hålla upp några dagar utan krämen tänkte jag. Hoppas verkligen det går över. Förutom ögonproblemen så ska jag nog inte klaga. Idag hämtade vi hem en liten kattunge som Engla-Freja döpte till Bella. Jag är jätte förtjust i namnet Bella och det var nog därför kissen fick heta det. Alla barnen tyckte kissen var såå söt. Våra hundar höll nog med. Divan är van med katter så för henne var det inga konstigheter. Mer spännande var det med Devil. Det var första gången han fick träffa en katt på så nära håll. Men han var så försiktig nästan lite rädd, kissen fick en puss och så var det bra. Han la sig ner och spanade på katten från håll. Nej vi har inte skaffat katt, jag har köpt en till min bästa kompis. Tänkte jag skulle lägga upp en massa bilder imorgon. Gissa om hon blev chockad och glad 🙂

image

Här ligger Bella i Victors famn och väntar på sin helt ovetande matte. Nu ska jag ta med mig paddan från soffan till sängen och läsa lite. Sov gott ♥

Prenumerera
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Dela inlägget

Relaterade inlägg

Kalas!

Nu har vi haft kalas för våra fjortonåringar. Vi bjöd familjen på hemmagjorda hamburgare, sallad, lökringar, chilicheese bollar, mozzarella sticks,

Läs inlägget

Samarbetsförfrågningar

Fyll i formuläret så återkommer vi snarast möjligt.

Kontaktinformation
Beskriv kampanjen