Logotyp Madeleine Ilmrud vit
Sök
Stäng denna sökruta.

Blommor i håret!

Vårkänslor och påskfint. Mitt intresse för att virka har verkligen vuxit, jag tycker det är så roligt! Och när man äntligen börjar knäcka koden så är det ännu roligare. Jag har övat och övat på att lära mig olika slags mönster, en utmaning för mig som inte har någon som kan lära mig. Men med YouTube och med instruktioner på nätet så har jag ändå lyckats.

Till påsk så kom jag på att det skulle vara fint med virkade blommor i körsbärsgrenarna jag tog in. Så jag satte mig och testade att virkade några blommor på frihand och det blev så himla gulligt 🌼

Livia ville ha blommorna i håret och det blev också gulligt.

Till nästa projekt ska jag göra blommor till en tröja, jag tänker en massa olika blommor i flera olika färger.

Delade ett filmklipp på instagram, lägger det här nedan om ni vill titta på det.

Kram / Madeleine
Prenumerera
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Dela inlägget

Relaterade inlägg

Samarbetsförfrågningar

Fyll i formuläret så återkommer vi snarast möjligt.

Kontaktinformation
Beskriv kampanjen