Logotyp Madeleine Ilmrud vit
Sök
Stäng denna sökruta.

Stora rensardagen!

Varje vår så försöker vi inför våren rensa här hemma. Vi går igenom sådant som blivit för litet, sådant som kan ärvas, och sådant som kan säljas vidare. Och en del som vi skänker vidare.

Mycket får syskonen ärva och det gör dem med glädje. EmmyLou blir överlycklig när hon äntligen får sina systrars kläder. Men en del saker säljer vi också på blocket.

Återbruk är det bästa jag vet! Vi handlar själva mycket på blocket och secondhand.

Så skönt efteråt när man gått igenom allt! En tillfredställande känsla 😌.

Senare i vår så har jag tänkt att ha en gårdsloppis här hemma. Eller kanske en ”garageloppis”. Jag har så mycket kläder som är helt nya, och massor som är sparsamt använt som kommer från min mamma. Finns ingen som har så mycket kläder som min mamma. Jag överdriver inte om jag skriver att han hon haröver 10 överfulla garderober hemma och säkert lika många klädställningar. Barnbarnen tyckte hon skulle sälja på Blocket, men hon klarar inte av att hålla på och skicka. Så därför kom vi på idén om att ha loppis här hemma, och då har barnbarnen lovat att ha loppis åt henne. Gulligt tycker jag. Skulle ni vilja att jag lägger ut datum och lite bilder på allt som finns då? Kanske finns det några av er som läser här som skulle vara intresserade 😀

Kram / Madeleine
Prenumerera
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Dela inlägget

Relaterade inlägg

Samarbetsförfrågningar

Fyll i formuläret så återkommer vi snarast möjligt.

Kontaktinformation
Beskriv kampanjen