Logotyp Madeleine Ilmrud vit
Sök
Stäng denna sökruta.

Made By Me!

Mitt första stora virkprojekt. Nu har jag vågat mig på att virka något mera avancerat. Jag har alltid drömt om att kunna sticka tröjor, ja så länge jag kan minnas har jag velat kunna det. Och jag har ju gett stickningen ett försök igen, det blev en varm gosig halsduk. Men sen tog det stopp, och jag tycker det är svårt att lära mig sticka.

Jag är duktigare på att virka och nu kommer jag virka min första tröja istället 😌🌼

Jag hade tänkt att köpa ett garn som passade bättre för en tröja, och jag hade tänkt mig en blå nyans som skulle passa Amadeus blå jeans. Men jag kunde inte hejda mig så jag kollade vad jag hade hemma och då blev det ett garn från MYO som jag egentligen skulle använda till en filt. Men får man ett infall så får man, jag får köpa nya garnnystan till filten. Och den här tröjan var mest ett testprojekt, inte trodde jag att jag faktiskt skulle klara det 🥹🤎

Så här långt har jag kommit nu, tanken är att jag ska virka små bollar nertill i kedjor. Och jag tror faktiskt att Livia kommer att kunna ha den här tröjan. Blev så himla gulligt med en blomma på tröjan, sen får vi se om det blir den här blomman eller någon annan.

Får man skryta lite om sig själv? Om inte så kan du sluta läsa nu, men jag är så himla himla stolt över mig själv som gett mig fasen på att lära mig det här. Det är så roligt! Och jag vill lära mig som mycket jag bara kan om det här.

Till jul blir det virkade strumpor i alla paket under granen 😂

För er som också är sugna på att lära er virka så kan jag rekommendera er arr kika på MYO´s hemsida. De har bra videoinstruktioner som man kan följa, och på så sätt så kan man lära sig grunderna.

Jag har virkat i ett par månader nu och tittat på åtskilliga videos och köpt en virkbok på secondhand som har hjälpt mig en del. Glad amatör kan man säga!

Har ett gäng med mormorsrutor som jag ska sätta ihop till något fint vad det lider. Men behöver virka flera rutor och det tar en stund. Då är det roligt med andra projekt såhär emellan tycker jag.

Gillar ni också att virka? 🤎

Kram / Madeleine
Prenumerera
Notify of
guest

1 Kommentar
Äldsta
Senaste Populära
Inline Feedbacks
View all comments
B.B
B.B
22 days ago

Vad duktig du är 🤩 man får skryta när man är så duktig 😂 det är så längesen jag virkade så jag vet inte om jag kommer ihåg men nu blir man ju sugen på att testa 🤔 jag föredrar symaskinen går snabbt och bra.

Dela inlägget

Relaterade inlägg

Samarbetsförfrågningar

Fyll i formuläret så återkommer vi snarast möjligt.

Kontaktinformation
Beskriv kampanjen