Logotyp Madeleine Ilmrud vit
Sök
Stäng denna sökruta.

Nu åker vi till paradiset!

Påskafton och vi är på väg till vårt härliga Västervik 🤎 Tradition för oss är ju att åka till Västervik Resort över påsken. Alla är laddad till tusen och ser framemot att få njuta några dagar på ostkusten.

Mathilde hjälpte mig att packa väskorna. Vi fick plats fem person i en stor resväska, det måste vara något slags rekord för att vara vi 😂 Jag packar alltid alldeles för mycket. Men hellre för mycket än för lite kanske. De stora barnen fick packa själva, då kan det bli en överraskning vad som kommer med och inte.

Vi tog med barnens nya målabok, den har blivit en favorit för de minsta här hemma. En bok med bilder som man enkelt färglägger med bara pensel och lite vatten. Alla bilder är alltså redan färgade, men det är först när vattnet kommer i kontakt med bilderna som de magiskt nog ändrar färg. Vi köpte den på Ica Maxi, tips till er som har barn ☺️

Jag har packat med mig garn, virknål och min virklampa. Känner mig verklig supersnygg i mina läsglasögon och min lampa när jag sitter och virkar 😂 Vi får väl se om det blir någon tid över för mitt skapade i helgen.

Skriver mera när vi har kommit fram 🤎 Ta hand om er så länge!

Kram / Madeleine
Prenumerera
Notify of
guest

1 Kommentar
Äldsta
Senaste Populära
Inline Feedbacks
View all comments
Birgitta
Birgitta
22 days ago

Hej,läste att du fick rum med fem personer i en resväska. Hur små är ni egentligen. Nä skojade bara,men det lät så roligt.Vilket härligt ställe ni åker till .Och Västervik är ju en väldigt fin och mysig stad.Kramar

Dela inlägget

Relaterade inlägg

Samarbetsförfrågningar

Fyll i formuläret så återkommer vi snarast möjligt.

Kontaktinformation
Beskriv kampanjen