Logotyp Madeleine Ilmrud vit
Sök
Stäng denna sökruta.

Colin har ett stort hjärta!

Förmiddag och snart är det dags för ännu en dag med inskolning på dagis/förskolan med EmmyLou. Vi var där igår och det verkar som om min lilla tjej trivs med sina nya kompisar på avdelningen.

Igår eftermiddag så fick Colin följa med mig och köpa kattmat. Vi åkte ner till djuraffären och samtidigt så passade vi på att titta på alla smådjur i affären. Colin blev blixtförälskad i en stor guldfisk och kom ihåg att min vännina för ett tag sen haft en guldfisk som dött. ”Mamma, mamma vi måste köpa en ny fiskvän till våran henne. Och titta den här ska köpa för han vill följa med oss” Jaja Colin det vill han säkert, men det går ju inte. Efter många försök att faktiskt få Colin att följa med utan fisken så bryter han ihop. ”Men mamma, han vill inte bo här han är ju ledsen ser du inte det!? Jag kan betala själv!” Jag förklarade att han då fick ta sina sparpengar för att betala fisken. Vi pratar ju inga jättepengar men jag tycker ändå att han ska förstå att det kostar pengar. Colin var helt med på noterna. ”Ja jag vill köpa fisken för mina pengar!” Sagt och gjort så fick han köpa fisken och sen överraskade vi min vännina med en ny guldfisk. Hon blev givetvis glad, men mest berörd över att Colin faktiskt valt att köpa fiken till henne för sina egna pengar.

colin1

colin2

colin3

Han sträckte över påsen med fisken och berättade att hennes nya fisk heter Colin och att han minsann gillar fotboll! Sen gav han henne en stor kram.

colin5

colin7

”Här får du det bra Colin” 🙂

colin6

Sen kramades han lite med hennes katt och när vi skulle åka hem så skuttade han nöjt hela vägen till bilen. Colin har ett stort hjärta. Istället för att köpa sitt lördagsgodis till helgen så valde han att köpa en ny guldfisk till våran vän. Min tokiga lilla kille!

Hoppas ni får en fin dag, vi hörs senare.

Kram / Madeleine

Prenumerera
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Dela inlägget

Relaterade inlägg

Kalas!

Nu har vi haft kalas för våra fjortonåringar. Vi bjöd familjen på hemmagjorda hamburgare, sallad, lökringar, chilicheese bollar, mozzarella sticks,

Läs inlägget

Samarbetsförfrågningar

Fyll i formuläret så återkommer vi snarast möjligt.

Kontaktinformation
Beskriv kampanjen