Logotyp Madeleine Ilmrud vit
Sök
Stäng denna sökruta.

Det finns ingen som hon!

Min älskade dotter Engla-Freja har fyllt 17 år! Min kloka, fina unge! Det finnas ingen som hon ♥️

Engla-Freja har det största hjärtat, varmaste kramarna och det härligaste skrattet. Hon har en sångröst som Adele och kan kasta handboll bättre än sin pappa (nuförtiden).

I fredags den 26 januari på Engla-Frejas födelsedag så firade vi med tårta, paket och skönsång. Vi åt god mat, kryddiga biffar och hasselbackspotatis. Födelsedagsbarnet åt sushi för det hade hon önskat sig.

Hon fick fina presenter och var så tacksam. Kläder, smink, parfym, smycken och inredningsdetaljer.

Jag hade tänkt köpa porslin, för visst är det roligt tills den dagen man flyttar hemifrån. Men jag kunde inte välja, och med närmare eftertanke så ska Engla-Freja själv få välja ett porslin som hon gillar.

Samlar ni på något fint porslin?

Kram / Madeleine

Prenumerera
Notify of
guest

2 Kommentarer
Äldsta
Senaste Populära
Inline Feedbacks
View all comments
Annika
Annika
4 months ago

Samlar inte längre.
Men när jag var yngre så samlade mamma o mormor matporslin. Som jag själv hade fått välja vilket. ”Rosenthal Maria girlang blå” blev det 🙂

Moa
Moa
4 months ago

Det jag samlar är nog framför allt muminmuggar/skålar. Men skåpet är fullt nu så det blir inte så mycket påfyllnad 😅Däremot fick jag porslin ur en serie jag valt ut av min farbror och faster från konfirmationen till studenten (alla jular + födelsedagar däremellan) så att jag hade ett helt set när jag flyttade hemifrån. Det var väldigt praktiskt! Då slapp man köpa så mycket sånt, det enda jag inte hade var djupa tallrikar.

Dela inlägget

Relaterade inlägg

Samarbetsförfrågningar

Fyll i formuläret så återkommer vi snarast möjligt.

Kontaktinformation
Beskriv kampanjen