Logotyp Madeleine Ilmrud vit
Sök
Stäng denna sökruta.

Mitt första hantverk och mina fotbollskillar!

Ber om ursäkt redan i förväg, men nu kommer jag vara lite skrytsam och extra mallig. Mitt första stickprojekt är klart! Inte illa pinkat av lilla mig som försökt lära mig sticka så länge jag kan minnas. Men skam den som ger sig och ett jädrar anamma, det kan man komma långt på. Jag är nöjd och det var väldigt roligt.

Hade jag haft mera garn så hade jag nog fortsatt att sticka en mysig poncho 🤎

Garnet köpte jag på Rusta och när jag åkte dit för att köpa mera så var det dessvärre slut. Nu har jag lärt mig att alltid ta till lite extra inför nästa stickprojekt ☺️

Men jag ska erkänna att jag tycker det är svårt. Jag vet inte alls hur man läser en stick-instruktion eller hur man gör olika mönster. Men youtube är ens bästa vän sägs det ju när det kommer till sånt här. Hade jag haft tid så skulle jag hemsk gärna besöka hantverkscafet på Erikshjälpen. När jag har jobbat har jag kikat in och tittat lite på alla som skapar och jag blir lika imponerad varje gång. Så fantastiskt duktiga! Man blir glad av att bara titta på!

Många har tipsat mig om att börja virka, en del tycker det är lättare verkar det som. Det kanske är en smaksak? Men jag blir såklart nyfiken och måste testa. Så nu har jag köpt hem garn och virknålar, återstår att se om jag får ihop det. Lovar att uppdatera er!

Vi har varit på säsongens första fotbollsmatch, det var visserligen en träningsmatch men oj så härligt det var. Och även om det var kallt som sjutton så fick man ändå lite vårkänslor faktiskt. Det första tecknet på att vi går mot rätt tider.

Charlie och Colin spelade, och den mest hängivna supporten var såklart på plats. Huruvida han skötte sig var en annan sak, skulle vilja kalla honom för huligan 😂 Sitta i vagnen var tråkigt! Amadeus ville ut på planen och spela fotboll han med.

Han vann till slut. Och ni kan ju se glädjen i pojkens ansikte 😄⚽️

Och till slut fick han känna lite på bollen också och det gjorde det hela ännu bättre. Det är mina fotbollskillar det 🤎

Imorgon ska jag dela ett enkelt recept på bröd som ni måste test, ta hand om er så länge så hörs vi snart!

Kram / Madeleine
Prenumerera
Notify of
guest

3 Kommentarer
Äldsta
Senaste Populära
Inline Feedbacks
View all comments
Lovisa
Lovisa
27 days ago

Duktig du är som lyckats få ihop en halsduk. Har med försökt ett flertal gånger men ger upp. Kanske ska ge det en chans till.

Sitter och kollar om Västerviks resorten till påsklovet. Har aldrig varit där innan men skulle nu vilja ta oss dit. Har du några tips? Vad man kan göra och hitta på.

Mvh lovisa

Lm.
Lm.
24 days ago

Att sticka och virka är ju egentligen två helt skilda saker.
Det ena är inte lättare (,eller svårare) än det andra.
Jag rekommenderar att du lär dig förkortningar inom de olika för då går det lätt att följa mönster och då kommer du sen kunna hitta på eget också.
Finns som sagt enkla beskrivningar i uppsjö på internet.
Båda delar är ett jättekul tidsfördriv ( om man nu har nån tid över vill säga )
Lycka till

Terese
Terese
1 day ago

Superfint!
Jag undrar var dina snygga jeans är ifrån? 😀

Dela inlägget

Relaterade inlägg

Kalas!

Nu har vi haft kalas för våra fjortonåringar. Vi bjöd familjen på hemmagjorda hamburgare, sallad, lökringar, chilicheese bollar, mozzarella sticks,

Läs inlägget

Samarbetsförfrågningar

Fyll i formuläret så återkommer vi snarast möjligt.

Kontaktinformation
Beskriv kampanjen