Logotyp Madeleine Ilmrud vit
Sök
Stäng denna sökruta.

EmmyLou har fått sitt första fotojobb! Och tips på bra mat…

Fredag. Sol. Glad. Äntligen är helgen på ingång. Har haft en väldigt produktiv dag hittills. Jobb, tvätt, städ och disk kan strykas från måstelistan. Skönt att bara kunna spendera eftermiddagen med bus på trädgården. Jag ska hinna med att fotografera Roland på eftermiddagen så ni får se honom till kvällen. Jag tror ni kommer älska honom, det gör jag i alla fall 🙂

Har bokat in en fotografering i början på september, EmmyLou ska göra sitt första professionella modelljobb. Charlie och jag ska också vara med. Det ska verkligen bli jätteroligt. Jag frågade Charlie igår om han ville och det ville han minsann, han älskar att spela ”teater” framför kameran. Charlie har modellat förut och tyckt att det varit roligt.

Hur går era tankar om barn som modeller? Det finns ju rent av föräldrar som börjar redan vid jätte ung ålder att forma barnen till något som föräldrar själva vill att barnen ska bli – modeller. Barnen själva ber ju inte om att bli fotograferade. Jag tar ansvar över att EmmyLou blir fotograferad, men jag skulle absolut inte sminka henne och försöka få henne till att bli en liten skönhetsdrottning. Där går min gräns. Och jag skulle definitivt inte tvinga något barn att modella som inte vill det. Det syns ju ganska tydligt om barnet tycker det är roligt eller inte.

Hur går det med träningen för er då? Jag hade tänkt att ta en PW idag men fick tänka om för att hinna med allt annat. Det fick bli lite bålträning och vikter. Jag har haft träningsvärken from hell i några dagar nu men det tyder ju på att kroppen svarar bra på träningen. Ikväll ska jag servera fetaostbiffar med persilja, bulgur, sallad och gräddsås. En oslagbar kombo.

träna16

träna17

Som när man gör vanliga biffar, fast med fetaost och persilja med. Jag kryddar med grillkrydda, svartpeppar, vitpeppar, paprikakrydda och vitlök.

Har hittat en fantastiskt god bulgur som jag kan rekommendera.

träna15

Grov bulgur. Äter man LCHF så ska man kanske undvika detta, men för mig som tränar så tycker jag det funkar perfekt! Och kokar man den lite extra så tycker jag den blir supergod. Jag försöker att inte äta så jättemycket av det, men är man en risoman och gillar pasta och potatis så är det här ett bra substitut.

träna18

träna19

Enkel bra mat!

Kram / Madeleine

Prenumerera
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Dela inlägget

Relaterade inlägg

Kalas!

Nu har vi haft kalas för våra fjortonåringar. Vi bjöd familjen på hemmagjorda hamburgare, sallad, lökringar, chilicheese bollar, mozzarella sticks,

Läs inlägget

Samarbetsförfrågningar

Fyll i formuläret så återkommer vi snarast möjligt.

Kontaktinformation
Beskriv kampanjen