Logotyp Madeleine Ilmrud vit
Sök
Stäng denna sökruta.

En musthave!

Nu är det full förberedelse inför den stora festen imorgon. Idag blev blommorna färdiga. Jag, Adam, Engla-Freja och Linn åkte och hämtade dom.

image

image

image

image

Det kommer bli superfint. Såg att våran lokaltidning skrivit om studenten. Vet ni hur mycket det kostar att ta studenten? En hel del faktiskt. Det är kläder, studentmössa, mat osv. ”Madde du har åtta barn hahaha” Linn påminde mig om att jag faktisk får se framemot detta åtta gånger. Jösses, lika bäst att börja spara redan nu kanske? Inte länge kvar tills victor är där. Bara tanken gör mig rörd till tårar. 

Vi hann med att besöka stan en snabbis. Adam köpte sig en snygg skjorta till imorgon. Han är så nöjd med köpet. Olle tar ju studenten faktiskt. Stort säger Adam.

Jag fyndade en klänning på H&M. Jag ska inte ha den imorgon men den är väldigt söt och enkel.

image

Den finns i olika färger och passar till alla tillfällen. En musthave klänning. Jag la ut flera bilder på instagram.

Jag har sett era kommentarer. Och det värmer så i mitt hjärta att så många tänker på mig. Jag är inte stark nog att prata om det än. Just nu fokuserar jag bara på att få en fungerande vardag. Det blir bra.

Jag har fått energi av familjen idag. Vi har haft en underbar dag med mycket skratt och glädje…

image

image

image

image

Prenumerera
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Dela inlägget

Relaterade inlägg

Kalas!

Nu har vi haft kalas för våra fjortonåringar. Vi bjöd familjen på hemmagjorda hamburgare, sallad, lökringar, chilicheese bollar, mozzarella sticks,

Läs inlägget

Samarbetsförfrågningar

Fyll i formuläret så återkommer vi snarast möjligt.

Kontaktinformation
Beskriv kampanjen