Logotyp Madeleine Ilmrud vit
Sök
Stäng denna sökruta.

Erkänn att du favoriserar ett barn!

”De flesta föräldrar favoriserar ett av barnen”

Du tycker bättre om ett av dina barn än det andra.

Det gör de flesta föräldrar – även om det är tabu.

Men få föräldrar vet att favoriseringen kan få förödande konsekvenser, enligt forskare.

Ja det här hävdar en amerikans författare.

Jag kommer aldrig att erkänna något sådant för jag favoriserar INTE mina barn. Hur kan man ens göra det undrar jag? Alla mina barn är precis lika mycket älskade oavsett. De får lika mycket uppmärksamhet. Tonåringen vill inte längre ha samma uppmärksamhet. ”Men mamma gå ut!!!” Jaja jag vill vara där mer än jag får. Tolkas det som att jag favoriserar något av de mindre barnen då för de faktiskt vill ha mamma mer? Och att denna studie ens kan hävda att man ljuger om man inte erkänner sitt favoriserande är ju bara så befängt. Visst kan det säkert finnas skillnader från familj till familj men enligt mig så är det inte så i en normalt fungerande familj.

 Vilket slöseri att ens lägga energi på en sån här studie!

SÅDETSÅ!!!

Prenumerera
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Dela inlägget

Relaterade inlägg

Kalas!

Nu har vi haft kalas för våra fjortonåringar. Vi bjöd familjen på hemmagjorda hamburgare, sallad, lökringar, chilicheese bollar, mozzarella sticks,

Läs inlägget

Samarbetsförfrågningar

Fyll i formuläret så återkommer vi snarast möjligt.

Kontaktinformation
Beskriv kampanjen