Logotyp Madeleine Ilmrud vit
Sök
Stäng denna sökruta.

Filma förlossningen?

Sedan en vecka tillbaka har det bara varit fotboll på teven och även ikväll är det fotboll som gäller. Jag har inte ens tittat på mitt favoritprogram the big bang theory och då måste det vara något speciellt för att jag ska missa det. Men det är ju fotbolls VM och i en fotbollstokig familj så är det bara det som gäller. Jag tycker det är skitkul och jag tänkte alldeles nyss på vad vi ska kolla på när VM är över.

Jag vet jag är inte klok 🙂 Undra om jag kan skylla även detta på graviditeten haha. Tänk om jag inte blir mig själv efter detta? Tänk om jag fortsätter att laga fiskrätter och blir besatt i fotboll. Maj gadd tänk om jag har blivit förhäxad?!

Idag har jag funderat på det här med att filma förlossningen. Jag har tänk att filma många gånger men de sista gångerna så har vi helt enkelt inte hunnit för det har gått så fort. Men den här gången, sista gången (jagvetattjagsagtdetförtutmennuärdetsistagången) ska vi verkligen hinna att filma. Om jag sen delar med mig av upplevelsen eller inte har jag fortfarande inte bestämt. Vad tycker ni om att filma sitt barns födelse och dessutom lägga ut den på sociala medier? Jag skulle ju inte bli den första och inte heller den sista. Men det är ju så olika vad man tycker och det är ju väldigt personligt.

Har fått massor av frågor om Tuva-Lis klänning som hon hade på midsommar…

midsommar59

midsommar57

midsommar56

Den kommer från h&m och kostade 79kr. Sååå bra pris och supersöt ♥

Nu ska jag mumsa i mig en massa vindruvor och titta på USA – Portugal. Sov gott

Prenumerera
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Dela inlägget

Relaterade inlägg

Kalas!

Nu har vi haft kalas för våra fjortonåringar. Vi bjöd familjen på hemmagjorda hamburgare, sallad, lökringar, chilicheese bollar, mozzarella sticks,

Läs inlägget

Samarbetsförfrågningar

Fyll i formuläret så återkommer vi snarast möjligt.

Kontaktinformation
Beskriv kampanjen