Logotyp Madeleine Ilmrud vit
Sök
Stäng denna sökruta.

Gammal vänskap rostar aldrig!

Precis som gammal kärlek aldrig rostar. Det sägs så och jag kan tro att det stämmer. Igår kom min barndomsvän Hannah hem till Motala. Det är så himla mysigt att få krama om henne och barnen. Vi hörs ju regelbundet, även om det ibland kan gå månader emellan. Vi uppdaterar oss ganska snabbt och då känns det som om de var igår vi pratade.

Vi fick en helkväll tillsammans på stan på lördagen, och vi blev faktiskt ett helt gäng gamla godingar från förr. Vi ser precis likadan ut men dagen efter så talar åldern för sig själv hahaha. Herregud vad trött och bakis jag har varit hela dagen! Fyra cider och vaken efter 01, det ni det är inte dåligt det 🙂

image1

image2

Vänner från barndomen…

Skulle vara superkul med en reunion med alla gamla klasskompisar och vänner. Vad gör alla idag? Vad jobbar alla med? Bara få krama om alla. Såå roligt! John på bilden ovan, han är nygift och jag har sett några av bröllopsbilderna. Herregud vilken vacker fru han har,  och nu väntar de barn nummer två. Så genuint glad för hans skull. Vi lekte alltid som barn, han var en av mina bästa vänner faktiskt.

Micke skrattade åt mig när jag kom hem. Är du onykter på fyra cider haha!? Ja det var väl inte riktigt meningen. Jag vaknade sent imorse, kan inte komma ihåg när jag senast låg kvar så länge i sängen sist. Huvudvärk hade jag också. Men det ordnade till sig med lite kaffe och frukost.

Innan Hannah och barnen skulle åka hem till Stockholm igen så kom de hit på glasskalas. Barnen har vuxit sedan sist de träffades, deras kära sommarkompisar. De hittade varandra snabbt och snart var leken i full gång. Jag passade på att fota lite…

hannah1

hannah2

hannah3

hannah6

hannah4

hannah5

hannah7

hannah9hannah8

hannah10

hannah11

Milla och Fanny ♥

Som alltid när man ska säga hejdå så kommer nästan tårarna lite. Men vi ses snart igen. Jag ska ta med mig barnen upp till Hannah och hälsa på, dessutom så har jag möten uppe i Stockholm och då ska jag också passa på att umgås lite.

Det var min helg, hur har din varit?

Kram / Madeleine

Prenumerera
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Dela inlägget

Relaterade inlägg

Kalas!

Nu har vi haft kalas för våra fjortonåringar. Vi bjöd familjen på hemmagjorda hamburgare, sallad, lökringar, chilicheese bollar, mozzarella sticks,

Läs inlägget

Samarbetsförfrågningar

Fyll i formuläret så återkommer vi snarast möjligt.

Kontaktinformation
Beskriv kampanjen