Logotyp Madeleine Ilmrud vit
Sök
Stäng denna sökruta.

Hjälp så jag såg ut!

Hej från sjukstugan. Så var det väl rättvist att även jag skulle bli drabbad av magsjukan. Den kom i natt men försvann som tur var lika fort som den kom. Nu har jag fått i mina lite mat och faktiskt fått behålla det också. Känner mig mycket piggare. Glad över att jag slapp eländet när vi var i Västervik, hade inte varit roligt alls.

Barnen grät när vi åkte från stugan, de ville stanna. Och det måste väl ändå vara högsta betyget man kan få? Lysingsbadet är rena paradiset för barn. De frågar redan nu när vi kan åka tillbaka igen. Barnen fick nya vänner i lekparken och jag fick träffa några av mina trogna bloggläsare. Det var ett gäng gulliga tjejer som ville ta kort med oss, dum som jag var så tog jag ju inget kort själv. Men det var jätte roligt att träffa er 🙂

Någon undrade hur det var med djur, om man fick ta med sig hund? Ja det finns möjligheter att ta med sig djur till stugorna. Det bästa är att man ringer till campingen eller läser på deras hemsida där det står lite mer specifikt om vad som gäller och vilka stugor det är okej i. Hemsidan hittar ni HÄR. Någon annan frågade hur det vi fick plats? Ja vi hade en sex bäddar stuga och det funkade kanon! Barnen sov skavfötters och Tuvis sov med mig. Det går att lösa, om inte annat så kan man be om en eller flera extrabäddar.

Om man inte har en massa barn så är Lysingsbadet ett perfekt resmål också. Det är otroligt vackert och romantiskt. Tänk att bara kunna gå ut på de små öarna och ta ett glas vin och titta på solnedgången. Det finns relax och hamam eller gym om man vill hålla igång.

Klart vi ska åka tillbaka dit!

Apropå sjukstuga så har jag i tristess tittat igenom mina gamla galleri i datorn i dag. Hittade en länk till Lelles program när han var på besök hemma hos oss för ett år sen och lite mer. Han gjorde sitt premiäravsnitt av ”Lelle knackar på” hemma hos oss. Hjälp så jag såg ut, halva ansiktet uppsvullet!

[yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=fTUHUoQjeQ0′]

Nu blir det glass på balkongen, hörs sen!

🙂

Prenumerera
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Dela inlägget

Relaterade inlägg

Kalas!

Nu har vi haft kalas för våra fjortonåringar. Vi bjöd familjen på hemmagjorda hamburgare, sallad, lökringar, chilicheese bollar, mozzarella sticks,

Läs inlägget

Samarbetsförfrågningar

Fyll i formuläret så återkommer vi snarast möjligt.

Kontaktinformation
Beskriv kampanjen