Logotyp Madeleine Ilmrud vit
Sök
Stäng denna sökruta.

Hur tänker ni kring det?

Jag har aldrig någonsin lyckats hitta ett fyrklöver, inte så ofta jag har tur heller. Men Engla-Freja kan titta ner i gräset och av en slump se ett fyrklöver bara sådär. Det har hänt flera gånger utan att hon ens har letat. Idag gjorde hon det igen, tittade ner och plockade upp ett fyrklöver. Det sägs enligt västerländsk tradition att fyrklövern är en lyckosymbol, speciellt om man hittar den av en slump. Hoppas min stora tjej alltid kommer att omges av lycka.

Läste ett citat från Oprah Winfrey apropå lycka som jag tyckte var väldigt bra. Om du koncentrerar dig på vad du har kommer du alltid att få mer. Om du fokuserar på det du inte har kommer du aldrig någonsin att ha tillräckligt. Visst stämmer det!?

höst22

Micke stod för maten ikväll, jag har inte riktigt känt mig i form. Trött efter flera nätter utan sömn. Är det inte Buster som väcker mig så är det någon annan.

Det blev ädelost, fläskfile och pasta. Gott på en lill-lördag. Jag passade på att fota Wille när han inte såg, han vill aldrig vara med på bild numera, och har jag tagit ett kort på honom så måste jag alltid dubbelkolla så att det är okej att jag lägger ut det. Rätt och viktigt. Jag vet att många har olika åsikter om det här att publicera bilder på sina barn på nätet, på sin blogg eller Facebook. Hur tänker ni kring det?

höst21

höst20

Imorgon ska jag träffa en riktig glädjespridare. En person som alltid får mig att skratta. Så ska jag berätta något roligt för er, eller ja åtminstone för några av er som är intresserade 😉 hihi!

Kram / Madeleine

Prenumerera
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Dela inlägget

Relaterade inlägg

Kalas!

Nu har vi haft kalas för våra fjortonåringar. Vi bjöd familjen på hemmagjorda hamburgare, sallad, lökringar, chilicheese bollar, mozzarella sticks,

Läs inlägget

Samarbetsförfrågningar

Fyll i formuläret så återkommer vi snarast möjligt.

Kontaktinformation
Beskriv kampanjen